ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο δήμου Ελασσόνας θα συνεδριάσει την Τετάρτη 11 Μαΐου και ώρα 14:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: 

  1. Αποδοχή χρηματοδότησης για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  2. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2016 του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Νικόλαος Τσιμπόλης.
  3. Έγκριση διενέργειας της προμήθειας τροφίμων για τις ανάγκες των Παιδικών Σταθμών του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Νικόλαος Τσιμπόλης.
  4. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2016. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  5. Έγκριση τροποποίησης του τεχνικού προγράμματος. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
  6. Εξέταση αιτήματος του κ. Νικ. Σφήκα για μίσθωση δημοτικής έκτασης στη θέση «Παπαντή» της Τ.Κ. Δρυμού. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Παπαευθυμίου.
  7. Έγκριση χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.
  8. Έγκριση της υπ’ αριθμό 12/2016 μελέτης του έργου «Ανάπλαση πλατείας Τ.Κ. Λουτρού». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
  9. Έγκριση της υπ’ αριθμό της υπ’ αριθμό 13/2016 μελέτης του έργου «Ορθομαρμάρωση οστεοφυλακίων κοιμητηρίου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
  10. Έγκριση της τοπογραφικής μελέτης του έργου «Μελέτη δικτύου αποχέτευσης και έργων σύνδεσης με την Ε.Ε.Λ Ελασσόνας για την Δ.Κ. Τσαριτσάνης». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
  11. Λήψη απόφασης σχετικά με την υλοποίηση του έργου «Κέντρο Τουριστικής Προβολής Δήμου Ελασσόνας» μετά την απένταξή του από το πρόγραμμα χρηματοδότησης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
  12. Σύσταση επιτροπών για την προσωρινή και οριστική παραλαβή των έργων: «Ανάπλαση ιστορικού κέντρου Δ.Δ. Δολίχης Δήμου Λιβαδίου» και «Αξιοποίηση υδρευτικής γεώτρησης στην Τ.Κ. Ολυμπάδας» και κλήρωση των Δ.Σ. που θα συμμετέχουν σε αυτές. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ