ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ

Ανακοίνωση του ΕΚΛ με αφορμή τις θέσεις του ΣΕΒ για τα εργασιακά

Ύστερα από τα άγρια μέτρα για το ασφαλιστικό και το φορολογικό που πάρθηκαν από την κυβέρνηση προς όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και εναντίον της συντριπτικής λαϊκής πλειοψηφίας αλλά και αυτά που σχεδιάζει να φέρει αυτό το Σαββατοκύριακο, οι βιομήχανοι ζητούν παραπάνω!

Ετοιμάζουν το επόμενο βήμα τους! Άρχισαν τα όργανα γύρω από το 13ο και 14ο μισθό επιδιώκοντας την κατάργηση τους, αξιώνουν ακόμα πιο αντιδραστικές αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις και στο χρόνο εργασίας, αλλαγές γύρω από τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και το δικαίωμα στην απεργία.

Γίνεται ακόμα πιο ευδιάκριτη η σύγκρουση των δύο κόσμων, των μόνιμα κερδισμένων και των μόνιμα χαμένων από τα μέτρα που φέρνουν οι διάφορες κυβερνήσεις όλα αυτά τα χρόνια, που κόβουν και ράβουν για τα συμφέροντα μιας χούφτας επιχειρηματικών ομίλων, βιομηχάνων, εφοπλιστών, τραπεζιτών.

Αυτή είναι ανάπτυξη που προσδοκούν. Βαμμένη με βαριές και ασταμάτητες θυσίες για το κέρδος τους και όχι την ευημερία και την ικανοποίηση των αναγκών του λαού.

Να μην αφήσουμε τη ζωή μας να γίνει σκουπίδι μπροστά στα κέρδη τους.

Καμία υποταγή στους εκμεταλλευτές μας! 

Δε θα ματώσουμε άλλο για τα κέρδη των αφεντικών!

Οι εργαζόμενοι, ο εργαζόμενος λαός να δώσει μαχητική απάντηση στους κλάδους και στους τόπους δουλειάς!

Τo Σάββατο όλες και όλοι στην πικετοφορία που καλεί το ΕΚΝΛ, στις 11 π.μ από το κτίριο του.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com