ΦΙΕΣΤΑ ΑΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ!

Με νίκη απέναντι στο Διαγόρα Σεβαστής με σκορ 2-1 ολοκλήρωσε μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και παρουσία εκατοντάδων οπαδών του στις υποχρεώσεις του στα μπαράζ ο Απόλλωνας Λάρισας, έχοντας εξασφαλίσει ήδη την άνοδό του στην Γ’ Εθνική κατηγορία!

apol2Τρελό πανηγύρι στήθηκε με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, όπου παίκτες, προπονητές, παράγοντες και φίλαθλοι γιόρτασαν με την ψυχή τους την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες, ενώ ακολούθησαν οι καθιερωμένες απονομές και βραβεύσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Ιδιαίτερη νότα στη φιέστα έδωσαν οι ακαδημίες του συλλόγου, που αγωνίστηκαν στο περιθώριο του παιχνιδιού, καθώς και η απονομή πλακέτας στους ενθουσιώδεις πρωταθλητές από τους παλαίμαχους του ιστορικού σωματείου, ενώ βραβεύτηκαν ακόμη για τη στήριξή τους στο σύλλογο ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός, ο γιατρός Γ. Μπασδέκης και ο χορηγός φανέλας της ομάδας, με τον αρχηγό του Απόλλωνα Τ. Κυριάκο σε μια κίνηση αβροφροσύνης να προσφέρει

 

apol3ανθοδέσμη και στους φιλοξενούμενους, που ως δεύτεροι στον όμιλο των μπαράζ πανηγύρισαν επίσης την άνοδο.

 

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: LarissaSportNews

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ