ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΟΥΓΙΑ ΣΕ ΤΣΙΩΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ…

Ο ιδιοκτήτης εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων

Περιγράφοντας ένα πλάνο… ευτυχίας του Σάκη Τσιώλη που περιελάμβανε άμεση καταβολή 25.000 ευρώ για την άνοδο, απομάκρυνση του Γιώργου Κατσάρα και αντικατάστασή του από τον Κ. Κολομητρούση, δημιουργία «φιλικού» περιβάλλοντος με την πρόσληψη του γιού του Βαγγέλη και επιβολή του Λάζαρου Κυριλίδη στα αποδυτήρια,

αλλά και συνεργασία με άγνωστο σκάουτερ από το Βόλο, ονόματι Γ. Χερίδη, καθώς και ασυνέπεια στην προσέλευση κατά τις προπονήσεις και απαξίωση των συνεργατών του, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, σε μια συνέντευξη-ποταμό, κατηγόρησε ευθέως τον Καρδιτσιώτη τεχνικό για την «απρόοπτη» εξέλιξη και λήξη της συνεργασίας.

«Του τόνισα ευθέως πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ξεκινήσουμε το σχεδιασμό για τη SL με νοοτροπία… Θρασύβουλου, την ώρα που η έκθεση με τις προτάσεις του για το ρόστερ και τις μεταγραφές της ομάδας δεν έφτασε ποτέ στο γραφείο, παρά τις συνεχείς οχλήσεις μου», τόνισε ο κ. Κούγιας , υποστηρίζοντας πως «ο Τσιώλης δεν υπέγραφε εισήγηση για μην τα χαλάσει με τους παίκτες»!

Ο Αλέξης Κούγιας παραδέχτηκε πως μετά την απομάκρυνση του «τζέντλεμαν προπονητή Ντόστανιτς», η ηρεμία και ο ενθουσιασμός που πρόσφερε ο Τσιώλης, κάτι που τη δεδομένη στιγμή ήταν απαραίτητο «και δεν θα το πρόσφερε ούτε ο Μουρίνιο», τον έκανε να αισθάνεται ευγνώμων, ωστόσο η απόρριψη των Μαρκόφσκι, Κλέιτον, Μανούσου και η πρόταση για την απόκτηση των Ράγιος-Καικούτ, τον οδήγησαν σε σκέψεις πως όλα είναι «εκ του πονηρού».

«Επιβάλαμε με το ζόρι στα τελευταία παιχνίδια τον Καπό», συνέχισε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ περιγράφοντας απίστευτες καταστάσεις και υποχώρησή του από το να διώξει το Μαρουκάκη, «ο οποίος μαζί με τους Λαμπρόπουλο, Κουτσιανικούλη και Κλέιτον (!) είχαν ξεφτιλίσει τη λέξη βότκα», την ώρα που με τη στάση του ο Τσιώλης οδήγησε τον Κατσάρα στο να υποβάλλει δύο φορές την παραίτησή του και το Θωμά Κυπαρίσση να κρατιέται με το ζόρι λέγοντας «έτσι μου έρχεται να τον βαρέσω»!

Πλέκοντας το εγκώμιο του Ράτκο Ντόστανιτς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αποκάλυψε πως στόχος είναι μεγάλος Έλληνας προπονητής «από τα πάνω ράφια της αγοράς», ενώ εξετάζεται ακόμη η περίπτωση Αναστασίου, ενώ από την ξένη αγορά γνωστοποίησε ακόμη τα ονόματα του Σέρβου Μιλόγεβιτς, του Έντι Ιορνανέσκου καθώς και προπονητή που εργάσθηκε στη Λέγκια Βαρσοβίας.

«Θα έκανα παντοδύναμο τον Τσιώλη αν τηρούσε τη συμφωνία για σταθερό περιβάλλον στην ομάδα και τα αποδυτήρια, την ώρα που εκείνος γκρίνιαζε γιατί δεν βραβεύτηκαν στη φιέστα ο γιός του και ο Κυριλίδης και απομονώθηκε μαζί τους και με κάτι… περίεργους τύπους από τη Θήβα», κατέληξε ο κ. Κούγιας, ανακοινώνοντας και τη μεταγραφή Ναβάρο στην ΑΕΛ, για την οποία είπε πως βρίσκεται ακόμη «υπό το μηδέν σε σχεδιασμό», την ώρα που δεν δίστασε να υπογραμμίσει πως «κληρονόμησε μια κατάσταση 5ετούς αποτυχίας από τον Πηλαδάκη, ενώ ο Πλεξίδας αν έβρισκε μπάλα θα την πήγαινε στο τμήμα για… βόμβα»!!

«Το μοντέλο λειτουργίας της ΑΕΛ προστατεύτηκε από το Γιώργο Δώνη και κατέρρευσε με την αποχώρησή του, καθώς όλοι οι επόμενοι προπονητές, με εξαίρεση τους Κόουλμαν και Ουζουνίδη, ήταν μέτριοι, επιλέγοντας ανάλογους παίκτες», ήταν η τοποθέτηση Κούγια, ο οποίος ξεκαθάρισε πως «το στελεχιακό περιβάλλον είναι που κάνει τη διαφορά, καθώς η διοίκηση παρέλαβε ένα «τίποτα» για να το κάνει μεγάλη ομάδα».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ