ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΒΡΑΧΑΤΙ: ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΓΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΑΛΟ» ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!

Απίστευτες διαστάσεις παίρνει το οικογενειακό δράμα που εκτυλίχθηκε το πρωί στο Βραχάτι Κορινθίας, όταν ένας 85χρονος πατέρας πυροβόλησε τον ψυχοπαθή γιο του και στην συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Μια άτυπη διαθήκη και ένα σημείωμα που άφησε ο ηλικιωμένος δράστης και αυτόχειρας αποδίδουν ανάγλυφα το μέγεθος της τραγωδίας που βίωνε η οικογένεια.

Το ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε σε ένα κομοδίνο, δείχνει ότι ο 85χρονος Ν. Σ. είχε πάρει την απόφασή του να δώσει με τα ίδια του τα χέρια τέλος στο δράμα του 49χρονου γιου του Σ., ο οποίος μπαινόβγαινε στα ψυχιατρικά ιδρύματα πάσχοντας από βαριά ψυχολογικά προβλήματα. Ταυτόχρονα, ήθελε να γλιτώσει το μικρότερο παιδί του από τα προβλήματα που θα του δημιουργούσε ο αδελφός του: «Την πράξη μου αυτή την έκανα για να απαλλάξω το δεύτερο παιδί μου από το δυσβάσταχτο βάρος της φροντίδας του αδελφού του», έγραφε ο ηλικιωμένος.

Στο ίδιο σημείο βρέθηκε άλλο ένα σημείωμα, σαν διαθήκη, στο οποίο ο τραγικός πατέρας ανέφερε ότι άφηνε στον μικρότερο γιο του ένα χρηματικό ποσό για να τα βγάλει πέρα. Αμέσως μόλις τακτοποίησε τα χαρτιά, ο 85χρονος πήρε ένα περίστροφο και πυροβόλησε πέντε φορές τον 49χρονο γιο του μέσα στο σπίτι. Στη συνέχεια, βγήκε στην αυλή και αυτοπυροβολήθηκε βάζοντας τέλος στη βασανισμένη ζωή του.

Οι γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς κάλεσαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας βρήκαν νεκρούς πατέρα και γιο. Το περίστροφο βρέθηκε πεσμένο στο ύψος του κεφαλιού του 85χρονου και, όπως διαπιστώθηκε, είχε χρησιμοποιηθεί και για την δολοφονία του γιου του. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαλευκανθούν πλήρως οι κρυφές πτυχές της τραγωδίας.

protothema.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com