ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ

“Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εισαγωγικών Εξετάσεων”, αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος.

“Θα ήθελα επίσης στα νέα αυτά παιδιά να ευχηθώ να έχουν παραγωγικά και δημιουργικά χρόνια σπουδών  που θα τους επιτρέψουν όχι μόνο να  αποκτήσουν τις γνώσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία αλλά και πλούσιες   εμπειρίες  χρήσιμες για τη μετέπειτα ζωή τους..

Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια που, για ακόμα μία φορά, μαθητές των λυκείων του Δήμου Τεμπών κατάφεραν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, επιτυχία που δηλώνει τόσο τον ζήλο τους όσο και την εργατικότητά τους..  Θερμά συγχαρητήρια στους ίδιους λοιπόν αλλά και στους  γονείς και στους εκπαιδευτικούς τους που συνέβαλαν όλο αυτό τον καιρό με τη διαρκή στήριξή τους ο καθένας από το δικό τους μετερίζι. 

Τέλος, σε όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα ήθελα να  πω ότι η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες αρκεί να μπορούμε να τις εντοπίσουμε και να τις διεκδικήσουμε με ισχυρή θέληση και θάρρος”, καταλήγει η ανακοίνωση του δημάρχου. 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com