ΗΤΤΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Την ήττα με σκορ 1-2 και μάλιστα με ανατροπή από την Πύδνα Κίτρους γνώρισε το απόγευμα στην πρεμιέρα του στη Γ’ Εθνική ο Απόλλωνας Λάρισας, σε ένα ματς με πολλά παράπονα από την πλευρά των γηπεδούχων για τη διαιτησία, με τους Απολλωνιστές να τελειώνουν την αναμέτρηση με 9 παίκτες!

Παρουσία 400 και πλέον φιλάθλων ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, με το πρώτο μέρος να κυλά ισορροπημένα για τις δύο ομάδες, με τους παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη να ανοίγουν το σκορ στην επανάληψη, όταν μέσα σε πανηγύρια στο 53’ ο Σαχινίδης έγραψε από πλάγια θέση το 1-0.

Στο 60’ μαρκάρισμα του Σάββα στον Κυπαρίσση οδήγησε σε καταλογισμό πέναλτι και «κιτρίνισμα» του παίκτη με τον Πετρουτζέλη να μην αστοχεί φέρνοντας το ματς στα ίσα, ενώ 3’ λεπτά αργότερα ο Σάββας έπαιρνε το δρόμο για τα αποδυτήρια καθώς δέχτηκε και 2η κίτρινη κάρτα από το διαιτητή της αναμέτρησης.

Εμφανώς εκνευρισμένοι οι Απολλωνιστές και παίζοντας με παίκτη λιγότερο δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα και πάλι με πέναλτι, όταν ο διαιτητής Μηλιάδης είδε παράβαση σε μονομαχία του Κατσιαμήτη με τον Ιορδανίδη, με τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα να αντικρίζει με τη σειρά του τη 2η κίτρινη κάρτα, τους γηπεδούχους να μένουν με 9 και τον Πετρουζέλη να μην αστοχεί από τα 11 βήματα γράφοντας το 1-2.

Το αποτέλεσμα διατηρήθηκε μέχρι τέλους, με τους γηπεδούχους ακόμη να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Χολέβας, Ιβανίδης, Πέντα (66’ Συράκος), Καμπλιώνης (72’ Διβανές) Σουλίδης (80′ Γιαννακόπουλος), Γεωργίου, Σαχινίδης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 2ου ομίλου έχουν ως εξής:

Απόλλων Λάρισας – Πύδνα Κίτρους 1-2
Εθνικός Φιλιππιάδας – Νίκη Βόλου 0-2
Αμβρακία Κωστακιών – Τηλυκράτης 0-1
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Διαγόρας Σεβαστής 0-1
Πιερικός – Ιστιαία 3-0
Ρήγας Φεραίος – Α.Ε. Καραϊσκάκης 0-2
Ολυμπιακός Βόλου – Αστέρας Πετριτή 3-1
Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου – Θεσπρωτός 1-1

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: athleticlarissa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ