ΚΡΗΤΙΚΟΙ ”ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ” ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΣΤΗΝ 81η ΔΕΘ (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Λίγο πριν από το μεγαλύτερο χορό σε μήκος και σε αριθμό συμμετεχόντων ποντιακού χορού«Ομάλ», που θα διεκδικήσει μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, αφού σύλλογοι από Σέρρες, Γιαννιτσά, Κιλκίς, Προσοτσάνη Δράμας και από πολλές πόλεις της Ελλάδας συγκεντρώθηκαν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, και Κρητικοί χορευτές, φορώντας τις παραδοσιακές τους στολές, βγήκαν έξω από το Pale De Sports.

 Οι χορευτές από την Κρήτη βγήκαν έξω από το  Pale De Sports για φωτογραφηθούν. Εκεί ένας ενθουσιασμένος επισκέπτης της 81ης ΔΕΘ, πήγε κοντά τους και τους ρώτησε αν θα συμμετέχουν και αυτοί χορεύοντας στο ποντιακό χορό που αναμένεται να γίνει σήμερα στις 23.00 το βράδυ. Οι Κρητικοί γέλασαν και χάρηκαν με τον ενθουσιασμό του επισκέπτη.

Στην συνέχεια έστησαν ένα μεγάλο χορό. 

Οι χορευτές από την Κρήτη από χθες βρίσκονται στο Pale De Sports στο πλαίσιο εκδήλωσης με πάνω από 2.000 χορευτές από διάφορους χορευτικούς συλλόγους για καλό σκοπό. Μαζεύουν τα χρήματα των εισιτηρίων – που η τιμή ανέρχεται στα 20 ευρώ- για να βοηθήσουν παιδιά με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Δείτε τις φωτογραφίες  και το βίντεο του seleo:

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com