ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΓΚΡΑ ΣΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΗΣ ΑΕΛ!

Μη θυμίζοντας σε τίποτα τον άνθρωπο που κουβεντιάζει από χθες το ποδοσφαιρικό πανελλήνιο μετά την απίστευτη ενέργειά του εναντίον του Ντεγκρά, εμφανίστηκε σήμερα σε ανοιχτή συγκέντρωση-δείπνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, με καλεσμένους τους δημοσιογράφους, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σε μια μάλλον χαλαρή βραδιά και με το τηλέφωνο του να χτυπάει συνέχεια, ο κ. Κούγιας τα είπε με τους συναδέλφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΛ, ενώ νωρίτερα και αφού προηγουμένως πέρασε από το τραπέζι των ποδοσφαιριστών, προχώρησε και σε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι.

Αναφερόμενος στο οικογενειακό κλίμα που πρέπει να επικρατεί στην ομάδα και την εμπιστοσύνη που περιβάλλονται από διοίκηση και προπονητές οι ποδοσφαιριστές, ο Α. Κούγιας δεν δίστασε να δηλώσει πως «ελέγχονται οι κινήσεις τους» σχετικά με το στοίχημα, με το συμπέρασμα να είναι πως έχουμε να κάνουμε με καλούς χαρακτήρες και ηθικά στοιχεία, ενώ ο πρόεδρος της ΑΕΛ Α. Λιόντος αναφερόμενος στο ματς με τον Ηρακλή υποστήριξε πως «χθες πολλοί Λαρισαίοι έχασαν τον ύπνο τους», χωρίς ωστόσο κανένας να αναφέρει το παραμικρό για τα όσα προηγήθηκαν χθες που οδήγησαν και στην επεισοδιακή αποχώρηση του Αργεντινού πορτιέρο της ΑΕΛ Ματίας Ντεγκρά!

Από την πλευρά του ο Μ. Γιοβάνοβιτς ως αρχηγός έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για την εμφάνιση, ενώ εμφανώς προβληματισμένος ζήτησε να διατηρηθεί το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα.

Σημειώνεται πως νωρίτερα και σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ο Α. Κούγιας εμφανώς πιο ήρεμος έδειξε να ξανασκέφτεται τον τρόπο με τον οποίο ενήργησε, χωρίς ωστόσο να «κάνει πίσω» στο θέμα του… ενδεχόμενου δόλου από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, επιμένοντας για την «απαθή» στάση που τελικά τον έβγαλε εκτός εαυτού, αφού όπως τόνισε χαρακτηριστικά υποβαθμίζοντας εκ νέου το επεισόδιο «απλά τον έπιασε από το λαιμό»!!

Από τη συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό μεζεδοπωλείο της Λάρισας, έλειπε λόγω υποχρεώσεων ο προπονητής των «βυσσινί» Άγγελος Αναστασιάδης.

Ειρήνη Παπουτσή

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ