ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ…

“H Ιστορία επέστρεψε” σε μια μαγική εκδήλωση απόψε στο Palladium παρουσιάστηκε ο Νέος ΓΣΛ. Στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής τιμήθηκε το παρελθόν, και παρουσιάστηκαν με φαντασμαγορικό τρόπο τα μελλοντικά σχέδια και η φιλοσοφία του νέου ΓΣΛ, το ρόστερ της ανδρικής ομάδας, καθώς και τα μέλη του νέου διοικητικού σχήματος.

%ce%b3%cf%83%ce%bb1Η βραδιά όμως δεν θα είναι μια απλή παρουσίαση αλλά μια γιορτή καθώς επιφυλάσσονται πολλές εκπλήξεις για τους καλεσμένους σκηνοθετημένη από τον Πασχάλη Μάντη.

Στη βραδιά συμμετείχε το μπαλέτο του διάσημου χορευτή και νικητή του dancing with the stars κ.Richard Szilagyi και η χορογράφος Εφη Γιανναράκη.
Ακόμα και τα νέα εισιτήρια διαρκείας παρουσιάστηκαν με εντυπωσιακό τρόπο με τα μοντέλα Νικολέτα Φιτσιοπούλου-Σοφία Αντωνίου και Σοφία Παπαναστασίου να κλέβουν την παράσταση ενώ η διεύθυνση φωτογραφίας ήταν του Άγγελου Καστώρη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης και πλήθος κόσμου.

Την οργάνωση της πρωτότυπης βραδιάς είχε ο σύμβουλος Επικοινωνίας κ. Χρήστος Γενιτσεφτσής με τον κ.Ηλία Καλόγηρο υπεύθυνο του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας.

κείμενο – φωτο: golden movies

%ce%b3%cf%83%ce%bb2

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ