ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ “ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ” ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ (ΦΩΤΟ)

Εγκαινιάστηκε σήμερα το πρωί παρουσία βουλευτών του νομού Λάρισας, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας ,του Δημάρχου Τεμπών  η νέα αίθουσα Περιβαλλοντικών, Πολιτιστικών Εκδηλώσεων – Δημοτικού Συμβουλίου «ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ» του Δήμου Τεμπών στο Μακρυχώρι.

%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%83%cf%846Ομιλίες :

Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος:

Καταφέραμε σε μικρό διάστημα να δημοπρατήσουμε και να υπογράψουμε την σύμβαση έργου  μέσα σε ένα μήνα έπρεπε να εκτελεστεί το 70 του έργου

Ένα σημείο αναφοράς και στολίδι για το δήμο μας και όλα αυτά οφείλονται στη συνεργασία και στην συνέργια όλων των εμπλεκομένων .η συνεργασία  η συνέργια ο εθελοντισμός και η συμμέτοχη είναι εκείνα τα στοιχειά που μας χαρακτηρίζουν μας ενώνουν και μας κάνουν να αρνούμαστε να ηττηθούμε ως λαός ως  έθνος και ως κοινωνία στην δύσκολη συγκύρια που βιώνουμε παραδίδουμε ένα χώρο για τις μελλοντικές γενιές και για εμάς που πιστεύω ότι θα επιτελέσει ένα σημαντικό πολιτιστικό και πνευματικό έργο θέλω να πιστεύω ότι θα το περιφρουρήσουμε όλοι και θα το αναδείξουμε και θα το προβάλουμε περισσότερο να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Θεσσαλίας τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό την πρώην και την σημερινή  διοίκηση  της ΑΕΝΟΛ  τα στελέχη της ΑΕΝΟΛ, μελετητές  την τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας  μας ,τους κατασκευαστές .

Η παρουσία σας σήμερα εδώ μας δίνει  να συνεχίσουμε ενώ δεσμευόμαστε να υλοποιήσουμε να απορροφήσουμε κάθε έργο μέσω χρηματοδοτικής πηγής για την ανάδειξη και αξιοποίηση της περιοχή μας  .

Περιφερειάρχης κ.Κώστας Αγοραστός :

Στέλνουμε ένα μήνυμα ξεχωριστό ότι η τοπική αυτοδιοίκηση με σοβαρότητα ρεαλισμό αλήθεια υπευθυνότητα ειλικρίνεια ξέρει και συνεργάζεται και μέσα από αυτήν την συνεργασία υπάρχουν αυτά τα μετρίσιμα αποτελέσματα , η τοπική αυτοδιοίκηση δεν μοιράζει τις  ευθύνες αλλά  αναλαμβάνει ευθύνες ,  η τοπική αυτοδιοίκηση   φτιάχνει έργο και στήριξε αυτήν την στιγμή τον Έλληνα ελληνίδα και τις τοπικές κοινωνίες εμείς προσπαθούμε ως περιφέρεια σε συνεργασία  με τους δημάρχους ισόνομα και ισότοπα να γίνονται  έργα έχουμε μια διαχειριστική επάρκεια και δυνατότητα και μαζί  με συνεργασία μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Δήμαρχος Ελλασονας –Πρόεδρος ΑΕΝΟΛ κ.Νίκος Ευαγγέλου

%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%83%cf%849Ήταν αναγκαίο να στεγαστεί ως αίθουσα του δημοτικού συμβούλιου και ως πολιτιστικό έργο .μπορέσαμε και καταφέραμε σε χρόνο ρεκόρ κάτι για κάποιους ήταν άπιαστο όνειρο αλλά το καταφέραμε το έργο στοίχισε 199,000 ευρώ ένα έργο όχι πολύ μεγάλο ως κόστος αλλά μεγάλο για να εξυπηρετήσει την ανάγκη του δήμου θα προσφέρουμε όσο μπορούμε περισσότερο ως αναπτυξιακή ,η υπόσχεση η δική μου είναι να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε για τα ατυχούμε το καλύτερο.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν οι βουλευτές κ.Χρήστος  Κέλλας ,κ.Νίκος Παπαδόπουλος και κ. Κώστας  Μπαργιώτας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.Γεώργιος Λαδόπουλος και Νικόλαος Λιούπας ,ο γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Νίκος Πουτσιάκας ,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Δημήτρης Τσέτσιλας ,οι αντιδήμαρχοι κ.Α. Σαίτης ,Κ. Τσεργάς και
Κ. Νταφούλης , ο αντιδήμαρχος Κιλελέρ κ.Χατζούλης, η επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευση του Δ.Λάρισας κα Ρένα Καραλαριώτου   , δημοτικοί σύμβουλοι  ,  Πρόεδροι οργανισμών ,τοπικών κοινοτήτων ,Συλλόγων και φορέων ,ο πρώην δήμαρχος Νέσσωνος κ.Νίκος Γερογιάννης και Μακρυχωρίου κ.Θωμάς Τσέτσιλας ,ο Διοικητής πυροσβεστικής υπηρεσίας Λάρισας κ.Ιωάννης Ράπτης, καθώς και λοιποί  προσκεκλημένοι .
Τον συντονισμό της εκδήλωσης  είχε η υπαλληλος του Δ.Τεμπών κα Χάιδω Πανταζή και τον αγιασμό πραγματοποίησε ο πατέρας  Ιωάννης της ενορίας του Αγίου Θωμά Μακρυχωρίου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com