ΙΣΟΠΑΛΗ Η ΑΕΛ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Με το βαθμό της ισοπαλίας αποχώρησε απόψε η ΑΕΛ από το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, όπου και στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL αναδείχτηκε ισόπαλη με τον τοπικό Λεβαδειακό του πρώην τεχνικού της Ράτκο Ντόστανιτς με σκορ 1-1.

Σε ένα παιχνίδι κέντρου, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, αναλώθηκαν οι δύο αντίπαλοι παρουσία ελάχιστων φιλάθλων στις κερκίδες του γηπέδου παρά την ανοιξιάτικη μέρα.

Μετρημένες στα δάχτυλα οι φάσεις της ΑΕΛ που στο 27’ απείλησε με σουτ του Ναζλίδη που πέρασε μόλις άουτ, ενώ σημαντική ευκαιρία χάθηκε στην εκπνοή του ημιχρόνου, όταν στο 45’ ο Ρέντζας από τα δεξιά βγήκε όμορφα στην περιοχή, γύρισε την μπάλα προς τους Ντοντό, Αβραάμ αλλά ο πρώτος δεν την βρήκε και εν συνεχεία ο Ουόν έδιωξε σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 55’ όταν ύστερα από αδράνεια του Κόντορ μετά από σέντρα του Ζεζίνιο ο επερχόμενος Σίλβα «εκτέλεσε» με πλασέ τον Καβουσάκη, ενώ η ισοφάριση για τους «βυσσινί» ήρθε στο 66’, με το Βραζιλιάνο Ντοντό να ανοίγει λογαριασμό, όταν μετά από «στημένο» του Βαρέλα ο επιθετικός της ΑΕΛ κέρδισε στον αέρα το Μοσχονά και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λεβαδειακού.

Με πρωταγωνιστές τους Μάντζιο και Μπελγκαζουανί επιχείρησε να σκοράρει εκ νέου ο Λεβαδειακός, με τον Καβουσάκη στο 69’ να πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα μετά από προσπάθεια του Βαγγέλη Μάντζιου, ενώ λίγο έλειψε η ΑΕΛ να «κλέψει» το παιχνίδι στο 90+ καθώς ο Βαρέλα με θαυμάσια ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή, απέφυγε και έναν αντίπαλό του, ωστόσο το σουτ που εξαπέλυσε απέκρουσε σωτήρια ο κίπερ των γηπεδούχων.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες, που μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ