«ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ»: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΕΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

Τη Δευτέρα στις 3 του Οκτώβρη είναι η πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν της “ναυαρχίδας” του Alpha στις κωμικές σειρές. Το “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα” αυτή τη χρονιά μεγαλώνει και φιλοξενεί αλλά δύο νέα ζευγάρια.

5%cf%84%cf%83Το νεότερο ζευγάρι της Φωτεινής Αθερίδου και του Κωνσταντίνου Πλεμμένου θα δώσουν την πρώιμη φάση ενός ζευγαριού, ενώ οι Νάντια Καραγεώργη και Γιώργος Χρυσοστόμου θα μας θυμίσουν πως είναι να έχεις μωρό παιδί στο σπίτι. 

Απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης το 2012, η Φωτεινή Αθερίδη, κόρη του η ηθοποιού Θοδωρή Αθερίδη, έχει βρεθεί σε μια σειρά από θεατρικές παραστάσεις – μια εκ των οποίων και το “Σιρανό” του Γιάννη Κακλέα, αλλά και πλάι στον πατέρα της πριν από ένα χρόνο στο Μικρό Παλλάς – και τώρα κάνει την παρθενική της εμφάνιση με πρωταγωνιστικό ρόλο στη μικρή οθόνη. Στο πλεθρό της, ο απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου το 2014, Κωνσταντίνος Πλεμμένος.

 769Όσο για το δεύτερο ζευγάρι οι συστάσεις μάλλον περιττεύουν. Η Νάντια Κοντογεώργη έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής από τη συμμετοχή της στην τελευταία κωμωδία του Λευτέρη Παπαπέτρου από το MEGA, “Κάτω Παρτάλι”, ενώ τον Γιώργο Χρυσοστόμου τον θυμόμαστε στην τηλεόραση από τη συμμετοχή του στο “L.A.P.D.” και το “Singles”.

 Τα δύο νέα ζευγάρια έρχονται να συναντήσουν τους «παλιούς» και να μας «χαρίσουν» τη δική τους μουρμούρα! Έτσι, ο Αντώνης Αντωνίου, η Ελένη Κοκκίδου, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη είναι πάντα εδώ για νέες περιπέτειες σχέσεων!

Το σενάριο υπογράφουν οι Έλενα Σολωμού, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου, Φωτεινή Αθερίδου, Φωτεινή Κόττη, Ασημάκης Κοντογιάννης, Γιάννης Διακάκης, Νίκος Σταθόπουλος, Βίκυ Κουκούτση, Λάμπρος Φισφής, Νάντια Δρακούλα και Ελένη Λευθεριώτη.

Η σκηνοθεσία είναι του Διονύση Φερεντίνου και η σκηνοθετική επιμέλεια του Αντώνη Αγγελόπουλου.

Με πληροφορίες από news247.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ