ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΒΡΥΣΟ ΑΓΙΑΣ

Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Μεγαλοβρύσου  το Δήμο Αγιάς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγαλοβρύσου διοργανώνει διασυλλογικό Αγώνα ατομικής χρονομέτρησης Δρόμου «2η Ατομική Χρονομέτρηση Ανάβασης Μεγαλοβρύσου» ο οποίος είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π. για το 2016

για τις κατηγορίες Όπεν – Μάστερ Α’ – Β’ – Γ’ – Δ’ – Ανδρών – Εφήβων – Παίδων – Γυναικών – Νεανίδων – Κορασίδων – Πανκορασίδων – Παμπαίδων – Μίνι Μικρά και Μίνι Μεγάλα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16 Οκτωβρίου 2016, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:45.

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Ανάπλαση Χρυσαλλίδας

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Μίνι Μικρά – Μεγάλα: 1500μ.
Παμπαίδες – Κορασίδες – Πανκορασίδες: 6100μ
Γυναίκες – Νεανίδες – Παίδες: 6100μ
Open – Master – Άνδρες – Έφηβοι: 6100μ

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:
10:45 Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα
11:30 Παμπαίδες – Πανκορασίδες – Κορασίδες: ανά 1’ εκκίνηση
Παίδες – Γυναίκες – Νεανίδες: ανά 1’ εκκίνηση
Άνδρες – Έφηβοι: ανά 1’ εκκίνηση
Μάστερ – Όπεν: ανά 1’ εκκίνηση

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π. Η κατηγορία open είναι άνευ δελτίων. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος κλπ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Όσοι Σύλλογοι θέλουν οι αθλητές τους να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο αγώνα, παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή αυστηρά μέχρι και την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 17:00 στο FAX του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410 283113 ή στο email pgslarissas@gmail.com. Οποιαδήποτε δήλωση συμμετοχής ληφθεί πέραν της άνωθεν διορίας δε θα γίνει δεκτή. Οι λίστες για τους συμμετέχοντες θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 το απόγευμα.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για τους αγώνες δρόμου (ατομική χρονομέτρηση).

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: Παράβολο συμμετοχής 10€ για τις κατηγορίες Open και Master 1 ώρα πριν την εκκίνηση στη γραμματεία. Στους αθλητές των συγκεκριμένων κατηγοριών θα δοθεί μικρογεύμα.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της. Σε περίπτωση μη συμπληρώσεως μιας κατηγορίας θα γίνει σύμπτυξη με άλλη κατηγορία σύμφωνα με τους κανονισμούς Ε.Ο.Π.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ