ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΟΠΑ ΦΥΓΕ. ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

Επίθεση στον αντιδήμαρχο Τυρνάβου Χρ. Τσιόπα για τους χειρισμούς του στο θέμα των αδέσποτων, εξαπολύουν σήμερα οι δημοτικοί σύμβουλοι της Δράσης Πολιτών Στέλιος Ροντούλης, Θεόδωρος Λάππας και  Ανδρέας Ξηρομερίσιος, με αφορμή τη σκληρή κριτική που άσκησε στο δήμο Τυρνάβου ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος

για τις επικείμενες στειρώσεις αδέσποτων από αλλοδαπούς εθελοντές κτηνιάτρους.

Στην ανακοίνωσή τους οι τρεις σύμβουλοι αναφέρουν:

“Ο τοπικός Τύπος ασχολείται σήμερα εκτενώς με το «χαστούκι» που υπέστη η δημοτική αρχή του κ. Σαρχώση από τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο, εξαιτίας των ατοπημάτων στην υπόθεση της διαχείρισης των αδεσπότων ζώων συντροφιάς.

Όμως, η «Δράση Πολιτών» έχει πάψει να ενδιαφέρεται για τις «σφαλιάρες»  της απαξίωσης που σε καθημερινή σχεδόν βάση εισπράττει η δημοτική αρχή. Μας ενδιαφέρει μόνο η δυσφήμιση και ο πανελλήνιος διασυρμός που υφίσταται ο Τύρναβος από τις μεγαλειώδεις γκάφες της παρέας του κ. Σαρχώση.

Μια τέτοια γκάφα, λοιπόν, έκανε εκ νέου ο κ. Τσιόπας με τις εκτός ημερήσιας διατάξεως ανακοινώσεις, που έκανε στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, για τα αδέσποτα ζώα. Ο εν λόγω κύριος, με μεγάλη προχειρότητα, προσέβαλε τους Έλληνες κτηνιάτρους και προσπάθησε, άρον άρον και παραπλανώντας τις δημοτικές παρατάξεις, να «διαχειρισθεί» το ζήτημα των αδεσπότων με μεγάλη ελαφρότητα και χωρίς να νοιαστεί καθόλου για την ευζωία των πλασμάτων που πρέπει να τύχουν της δέουσας κτηνιατρικής μέριμνας και φροντίδας.

Έτσι, ο κ. Τσιόπας θέλει να μας φέρει Γερμανούς «διαχειριστές», τα έξοδα διαμονής και διατροφής των οποίων θα επωμισθεί ο κόσμος του Τυρνάβου, υποτιμώντας επιδεικτικά τους Έλληνες εθελοντές κτηνιάτρους, ενώ θέλει και να «μαντρώσει» κάποια εκ των αδεσπότων ζώων σε ένα χώρο με ανύπαρκτη ή τουλάχιστον προβληματική σήμερα υποδομή, γεγονός που οπωσδήποτε θα δυσχεράνει τις κτηνιατρικές πράξεις που πρέπει να γίνουν.

Όλα αυτά, όμως, δεν περνούν καν από το μυαλό του κ. Τσιόπα. Λόγω της ασχετοσύνης του, ο άνθρωπος αρχίζει και γίνεται επικίνδυνος για τα συμφέροντα του Τυρνάβου, καθώς διασύρει στο πανελλήνιο έναν ολόκληρο Δήμο. Πρέπει να παραιτηθεί των καθηκόντων του ή να αποπεμφθεί, για να γλυτώσουμε από τα διαρκή ολισθήματά του.

Καλούμε τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, που παραπλανήθηκαν, να απαιτήσουν την επανεξέταση του θέματος της διαχείρισης των αδεσπότων, προκειμένου να συζητηθούν εκτενώς όλες οι πτυχές του προβλήματος, που τεχνηέντως απεκρύβησαν από τον κ. Τσιόπα. Το ράπισμα του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου πρέπει να λειτουργήσει αφυπνιστικά. Ο Δήμος μας εξευτελίζεται από μια ακατάλληλη δημοτική αρχή και αυτό πρέπει να σταματήσει. Πρέπει, επιτέλους, να φρενάρουμε τον κατήφορο μιας ανερμάτιστης δημοτικής αρχής, που προκαλεί μόνο αδιέξοδα και ένα κλίμα καταισχύνης για το Δήμο Τυρνάβου”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ