ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Τέλος και η επιτήρηση για την ΑΕΛ

Σε ρυθμούς… ΑΕΚ κινούνται οι «βυσσινί» καθώς από την Τετάρτη επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που δόθηκε από τον Άγγελο Αναστασιάδη και ενόψει της αναμέτρησης της 17ης Οκτωβρίου με αντίπαλο το «δικέφαλο» των Αθηνών.

Με το Μονιάκη να επιστρέφει σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς και τους Ναβάρο-Αναστασόπουλο να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, εκτός προπονήσεων παραμένει ο Ξενοδόχοβ μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Ολυμπιακό.

ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΜΑΡΟΥΚΑΚΗ

Στα εξωαγωνιστικά και στον απόηχο της περίπτωσης Μαρουκάκη, το θέμα (;) φαίνεται να μπαίνει στο «ψυγείο» καθώς μετά τη συνάντηση του ποδοσφαιριστή με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Θωμά Κυπαρίσση στην ουσία επαναλήφθηκαν οι προθέσεις του παίκτη, που ο ίδιος είχε κάνει γνωστές με ανάρτησή του, για παραμονή στην ομάδα μέχρι το Δεκέμβριο και επαναδιαπραγμάτευση της συνεργασίας.

Θυμίζουμε πάντως πως ο περσινός πρώτος σκόρερ της ΑΕΛ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 και δύσκολα θα το «σπάσει» αν δεν έρθει κάποια καλή πρόταση.

ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ!

Εξάλλου την ικανοποίησή της για τη λήξη της διαδικασίας επιτήρησης της ΑΕΛ εξέφρασε η διοίκηση της ΠΑΕ, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε, με πολύ μεγάλη ικανοποίηση, ότι σήμερα το τμήμα αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, ελέγχοντας τη λειτουργία της ΠΑΕ, τον τρόπο διοικήσεως και όλα τα οικονομικά στοιχεία, ανέστειλε τη διαδικασία επιτήρησης, στην οποία βρισκόταν συνεχώς η ΠΑΕ ΑΕΛ από την ίδρυσή της το 2014. Η απόφαση αυτή επιβεβαιώνει με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο ότι πλέον δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για την, με αργά αλλά σταθερά βήματα, πρόοδο της ομάδας μας σε όλους τους τομείς».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ