ΆΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΛΥΜΠΟΥ

Διάλεξη του Ομ. Καθηγητή Δρ. Βασίλη Παπαγεωργίου

Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016, η αίθουσα συνεδρίων του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου που κοσμεί το Λιτόχωρο, άνοιξε ουσιαστικά τις πύλες της στο κοινό με διάλεξη με θέμα «Αναζητώντας τη Μακροζωία». Ομιλητής ήταν ο Ομότιμος Καθηγητής ΑΠΘ, Δρ. Βασίλης Παπαγεωργίου, χημικός μηχανικός.

olympos1Περιεχόμενο της διάλεξης ήταν οι τεκμηριωμένες ευεργετικές και ιαματικές επιδράσεις φυτών του Ολύμπου στην υγεία και τα ευρήματα επιστημονικών ερευνών που καθορίζουν τους κανόνες υγειούς διαβίωσης και αποκαλύπτουν τις αιτίες πρόωρης φθοράς του οργανισμού. Τον ομιλητή προλόγισε ο Λιτοχωρίτης Ιατρός – Γυναικολόγος Δρ. Γιάννης Μπόντης.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσε ο Δήμος Δίου – Ολύμπου και ο Πολιτιστικός Όμιλος Λιτοχώρου, ενώ ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Γραμματή Βουλγαροπούλου καλωσόρισαν τον Δρ. Βασίλη Παπαγεωργίου και απηύθηναν χαιρετισμό. Παράλληλα, ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο του Φορέα Παύλο Ανδρεδάκη για την παραχώρηση της αίθουσας και για τις υψηλής ποιότητες παρεχόμενες υπηρεσίες.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρώην Υφυπουργός Γιώργος Κωνσταντόπουλος, οι πρώην Δήμαρχοι Σπύρος Ντάβανος και Γιώργος Παπαθανασίου, η Αντιδήμαρχος Λέλα Γιάννακα, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, το κοινό επισκέφτηκε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας που λειτουργεί καθημερινά και Σαββατοκύριακα μέχρις τις 15.00.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com