ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

Ανοικτή επιστολή του Δημήτριου Χασιώτη, υποψήφιου με τη ΔΑΚΕ στο Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, τηλ. 6972397439  

Συναδέλφισσες  και  Συνάδελφοι
Στις  2 Νοεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων μας,  καλούμαστε όλοι οι εκπαιδευτικοί να επιλέξουμε εκείνους που την προσεχή διετία  θα μας εκπροσωπήσουν επάξια και θα υπερασπιστούν τα δικαιώματά μας στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, οι εκλογές γίνονται σε μια εποχή που ο κλάδος μας αντιμετωπίζει  πολλά προβλήματα και ο εκπρόσωπός μας Αιρετός, δεν αρκεί να είναι το “μάτι και το αυτί” ,αλλά κυρίως η φωνή των συναδέλφων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια. Είναι εκείνος που πρέπει με σοβαρότητα , ευπρέπεια, γνώση, ανθρωπιά , αποφασιστικότητα, συνέπεια και επιχειρηματολογία να αγωνίζεται για διαφάνεια, αξιοκρατία, δικαιοσύνη και για την διαφύλαξη των δικαιωμάτων και της ίσης μεταχείρισης όλων των εκπαιδευτικών.

Είμαι  υποψήφιος στο Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Θεσσαλίας και θα είναι τιμή για μένα να με στηρίξετε με τη ψήφο σας. Δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες τις δυνάμεις μου, για υπεύθυνη, αξιόπιστη και αποτελεσματική εκπροσώπηση όλων των συναδέλφων. Θα παλέψουμε μαζί για ένα καλύτερο αύριο, για την εκπαίδευση και τον εκπαιδευτικό.

Σας  ευχαριστώ, πάντα  στη  διάθεσή  σας.

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ