Ο ΝΤ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σε απάντηση του Γραφείου Τύπου του δήμου Λαρισαίων, σχετικά με ανακοίνωση του κ. Ντ. Διαμάντου για το θέμα της μείωσης των τελών για τους πολιτικούς γάμους, που τελούνται στο Δήμο Λαρισαίων, αναφέρονται τα εξής: 

Ο κ. Ντίνος Διαμάντος, επιχειρεί, το τελευταίο διάστημα, να δημιουργήσει εντυπώσεις για ανύπαρκτα ζητήματα.

Υπουλα και με αστήρικτους συλλογισμούς προσπαθεί να οδηγήσει σε συνειρμούς που μόνο στόχο έχουν να πλήξουν το πρόσωπο του δημάρχου. Πρόκειται για αναποτελεσματική προσπάθεια.

Η δημόσια παρουσία και γενικότερα, η πολιτεία του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη, καταδεικνύει πως με τη θεσμική του ιδιότητα,  έχει αναπτύξει και διαμορφώσει σχέσεις στενής συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με όλους τους θεσμικούς παράγοντες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Όλα τα υπόλοιπα εκπορεύονται εκ του πονηρού προκειμένου να δημιουργηθούν κλίμα και εντυπώσεις με μόνο στόχο να καρπωθεί οφέλη ο κ. Διαμάντος.

Σε ό,τι αφορά στην ουσία, τονίζουμε πως ο Δήμος κινείται σε κατεύθυνση ελάφρυνσης και μείωσης των τελών, σε όλα τα  πεδία της αρμοδιότητάς του. Από τα τροφεία των παιδικών σταθμών, μέχρι και τα τέλη χρήσης των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ είναι γνωστή και η δέσμευση του δημάρχου για τη μείωση των δημοτικών τελών.

Βεβαίως, ο κ. Διαμάντος ίσως έχει μια πιο ριζική λύση για τα οικονομικά του Δήμου. Ισως θεωρεί ότι ο Δήμος μπορεί να «αξιοποιήσει» τα δις του κ. Αρτέμη Σώρρα, για τα οποία εξάλλου έχει καταθέσει στο πρόσφατο παρελθόν σχετική ερώτηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ