ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 101

Ζηλεύοντας τη δόξα του γνωστού ράδιο-υποδήματος και ουχί χάνοντας το χιούμορ της η εκπομπή επανεμφανίζεται ακροατή μου υποψιασμένε και ανήσυχε, σε πείσμα του κακού μας του καιρού και πιστή στο δόγμα «δια πάσαν νόσον και πάσαν μ@λακία…».

Όπερ μεθερμηνευόμενο, τζάμπα ανησυχήσατε οι μεν, τζάμπα και βερεσέ μη σου πω χαρήκατε οι δεν (και να μη διορθωθεί το νι αρχισυντάκτη μου πολυχρονεμένε) και εν πάση περιπτώσει που να το βουλώσω η ακαταλόγιστη.

Είναι και που 100σταρήσαμε βλέπεις, όσο να πεις αλλάζουν οι ρυθμοί, «βαραίνει» αλλιώς το «τριψήφιο», το παίρνεις και πάνω σου που λέει ο λόγος, “ελιτίζεις” ρε φίλε, πόσο πιο νεοελληνικά για να καταλάβεις; (ξέρω, ξέρω και η μάνα μου καλάμι το’ λεγε με μια λέξη).

Προσπερνώ τη μικρή αυτή στιγμή ενδοσκόπησης με τα ολέθρια συμπεράσματα για την αφεντομουτσουνάρα μου και συνεχίζω ακάθεκτη.

Τώρα θα πείτε ένας μήνας πέρασε, θα έχει να πει το στόμα της. Αμ δε! Και εξηγούμαι ευθύς αμέσως.

Πρώτον δεν άλλαξε και τίποτα, ίσα-ίσα μικρά και χαριτωμένα αλλάζουν απλά το σκηνικό και όχι το σενάριο και δεύτερον (και καταϊδρωμένο μη σου πω) ένα είναι το θέμα, άντε δύο μετά το ξαφνικό που μας βρήκε για το ενδεχόμενο διαζυγίου Κλούνει-Αλαμουντίν (που δεν ξέρω αν τη γράφω και σωστά).

Εδώ ξεπεράσαμε το Γιώργος-Φαίη στα «γατάκια» θα κωλώσουμε;

Άλλο είναι που με προβληματίζει εμένα και παρακαλώ όποιος γνωρίζει να σηκώσει τη δεξιά (το χέρι βρε, που σπεύσατε στις κάλπες!).

Τι είναι ρε ακροατή ο “ περιέκτης επαναπλήρωσης” που όχι απλά εντοπίστηκε από τα οικονομικά μυαλά της χώρας, αλλά φορολογείτε κιόλας;

Διότι αν υποψιαστώ πως είναι εκείνο το μπουκαλάκι με το υγρό για το γέμισμα του ηλεκτρονικού τσιγάρου, που μονίμως ψάχνει η κολλητή μου για να το βρει καταχωνιασμένο στα πιο απίθανα σημεία, το οποίο όχι απλά εντοπίστηκε μα και «χαρατσώνεται» από τους illuminati της οικονομίας, θα βγάλω ατμούς που λέει ο λόγος, για να μη σου πω πως καταγράφηκαν ήδη οι πρώτες αντιδράσεις σαν του σκυλάκου της φωτογραφίας!

Εδώ πια μιλάμε για τα απόλυτα λαγωνικά, ούτε ο τρισμέγιστος Λάμπρος Κωνσταντάρας σε κείνη τη θεϊκή ταινία «Υπάρχει και φιλότιμο» δεν είχε τέτοια πρεμούρα ψάχνοντας να βρει το λόγο του και οι παντογνώστες μας ανακάλυψαν πάλι την… Αμερική και νέα φοροεισπρακτικά πεδία δόξης λαμπρά!

Άφεριμ εφέντες και να μου το θυμηθείτε, έτσι που το πάτε στο τέλος θα τον «εξατμίσετε» τον έρμο το φορολογούμενο. Μόνο φόρο σε όσους με συνέπεια «προβάτου» καταβάλλουν τους φόρους τους δεν έχετε επιβάλλει ακόμη.

Οριακά και πριν… εξατμισθεί η οποιαδήποτε χριστουγεννιάτικη διάθεση πάμε τραγούδι. Στα πλατό της εκπομπής μια σπουδαία μουσική πρόταση και ένα τέλειο δώρο για τις γιορτές!

Από τη νέα δισκογραφική δουλειά του αγαπημένου φίλου Αποστόλη Σακκά “ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ”, σε στίχους της Μαρίας Μουτσάκη και ερμηνεία του Μάκη Σεβίλογλου και της Χριστίνας Μιχαλάκη ακούμε «ΤΟ ΠΕΤΡΟΚΑΡΑΒΟ».

Άντε γεια χριστουγεννιάτικα και καλά να περάσουμε σε πείσμα τους!!!!

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ