“ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠ΄ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ” ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Μια εξαιρετική πρωτοχρονιάτικη συναυλία θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το φιλόμουσο κοινό των Φαρσάλων την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου και ώρα 7.30 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση με ύμνους και μελωδίες των εορτών των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς και όχι μόνο. Ένα λαμπερό μουσικό ταξίδι σε πολλές χώρες του κόσμου με αγαπημένα ακούσματα από την εποχή της αναγέννησης μέχρι και τα σύγχρονα μιούζικαλ σε πιο μοντέρνα ματιά και γιορτινό ήχο, τα οποία θα παρουσιαστούν σε σόλο και ντουέτα με μοντέρνο ύφος και γιορτινή επεξεργασία από τέσσερις μουσικούς.Ένα ευέλικτο μουσικό σχήμα που συστάθηκε το 2010 και το οποίο αποτελείται από ταλαντούχους μουσικούς με επιτυχημένη πορεία στον χώρο.

Αυτοί είναι: ο Κωνσταντίνος Μάτης, διπλωματούχοςτου μουσικού πανεπιστημίου του Μονάχου, καθηγητής πιάνου, ανωτέρων θεωρητικών και μαέστρος χορωδιών, η Μαρία Ρουκά, σοπράνο με επιτυχημένες συμμετοχές σε διάφορες παραστάσεις όπερας και μιούζικαλ, καθηγήτρια μονωδίας και μοντέρνου τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, ο Αστέριος Τσέτσιλας, τενόρος με διακεκριμένες συνεργασίες στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και  συμμετοχές με σημαντικούς ρόλους σε όπερες και μιούζικαλ, καθηγητής μονωδίας και φωνητικής και ο Χρήστος Καλαμπούκας καθηγητής κιθάρας σε ωδεία και μουσικές σχολές τις Θεσσαλίας.

Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς θα αποτελέσει η συμμετοχή του παιδικού τμήματος της Δημοτικής Χορωδίας Φαρσάλων.  Σαράντα πέντε  λιλιπούτειοι χορωδοί θα ενώσουν τις αγγελικές φωνές τους για να στείλουν μουσικά το χαρμόσυνο μήνυμα του ερχομού του Θεανθρώπου και του νέου έτους.

Τη συναυλία διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης (ΟΠΑΚΠΑ) Δήμου Φαρσάλων στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com