ΤΩΡΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΟΥ 26ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τελικά φαίνεται ότι αυτοί οι κύριοι που χειρίζονται τη σελίδα του συλλόγου γονέων των μαθητών του 26ου δημοτικού σχολείου της Λάρισας έχουν εντελώς ξεφύγει προφανώς τυφλωμένοι από τις εμμονές τους ενάντια στα προσφυγόπουλα και σε όλους όσοι θεωρούν φυσιολογικό να φοιτήσουν σε ελληνικά σχολεία και να λάβουν ελληνική παιδεία.

Μετά την ανοχή που έδειξαν σε εμετικές φωτογραφίες που υποδαυλίζουν το μίσος και το φασισμό και οι οποίες φιλοξενούνται σε μορφή σχολίων σε αναρτήσεις τους, ή αποτελούν ξεχωριστές αναρτήσεις, δέχθηκαν να φιλοξενήσουν και σχόλιου κάποιου ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ απειλεί ακόμη και τη ζωή της διευθύντριας του σχολείου που τόλμησε να υπερασπιστεί το δικαίωμα των προσφυγόπουλων να λάβουν ελληνική παιδεία σ δημόσια ελληνικά σχολεία.

Δείτε και φρίξτε με αυτά που γράφει ο εν λόγω δημοκράτης:

“Ας ενημερώσει κάποιος την κυρία ΣΤΑΓΙΑΝΗ …οτι τα λόγια και οι πραξεις της συνιστούν ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ η οποια σε καιρό κατοχής ( μετα την ανακοίνωση στην Βουλή ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ απο 24/11/11 , και την απόκρυψη και μη ΕΚΔΙΚΑΣΗ της) ,η ΧΩΡΑ θεωρείται σε καταστάση πολέμου ..και η υποστήριξη των εισβολέων ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ κατα το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ( αρθρο 7 παράγραφος 3 και την ΠΟΙΝΙΚΗ νομοθεσία για την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ σε καιρό πολέμου) …ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ!!! Αρα ή με τα ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ της θα ειναι ή με την Ελλάδα και τους ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Η αποφαση ειναι δική της….οπως και οι συνέπειες αυτής!!”

Αλήθεια τί λέει για αυτό ο λαλίστατος πρόεδρος και τα μέλη του δ.σ.  του συλλόγου γονέων του σχολείου; Μήπως θα στείλουν και τον εν λόγω σχολιαστή στη δικαιοσύνη όοπως απειλούν όλους τους άλλους που έχουν διαφορετική άποψη με αυτούς;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ