ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 103

Και κει κάπου ανάμεσα σε φασολάδες, ταραμάδες, τσίπουρα και φαλλούς υπερμεγέθεις ήρθε και κείνο το τροχαίο με την  Πόρσε να ταράξει το συνεχές (;) πέταγμα του χαρταετού μας!

Κούλουμα και Ιαβέρης ωρυόμενος ακροατή μου υποψιασμένε και να μην ιδρώνει το αυτί κανενός, πέρα από τα νεύρα που προκλήθηκαν για τα έκτακτα που διέκοψαν το «ζωντανό» του Φιλοπάππου, ενώ μάταια ο άνθρωπος πάλευε να εξηγήσει πως από τότε που εγκαταλείψαμε τα γαϊδούρια ως μέσο μετακίνησης, προς χάριν του βολάν βεβαίως-βεβαίως, συμπεριφερόμαστε οδηγικά ως τέτοια!

Και δώστου αναλύσεις για τα ελαστικά και την κατάσταση του οδοστρώματος, και να προσυπογράφει παρακολουθώντας σε νιρβάνα κατάσταση ο μετέχων σε αποκριάτικο μπουλούκι, λίγο πριν καταναλώσει ένα τελευταίο «για το δρόμο» με τα κλειδιά του ΙΧ στο χέρι!

Τώρα θα μου πείτε οι απόκριες σου φταίνε και τα βάζεις με το έθιμα και το συνήθειο του έλληνα να ξεσαλώνει τέτοιες μέρες; Φυσικά και όχι, εκείνο που δεν λένε να πέσουν οι…  μάσκες ενοχλεί και που πλημμύρισε το διαδίκτυο με το επίμαχο βιντεάκι δίχως ουδείς να αφήσει δευτερόλεπτα στην άκρη το «χαρταετό» για να κάνει την αυτοκριτική του.

Πόσοι και πόσοι δεν έφριξαν πατώντας ξανά και ξανά το “play” με τις τραγικές εικόνες, χωρίς λεπτό να κάνουν χρήση της «παύσης» προκειμένου να αναλογισθούν τη δική τους οδηγική συμπεριφορά περνώντας με «βαθύ πορτοκαλί» γιατί βιάζονται, προσπερνώντας αντικανονικά γιατί «η μπέμπα φυσάει» και μη φορώντας κράνος γιατί «χαλάει το μαλλί και κάνει φαλάκρα»!

Γνωστός άλλωστε για τη συμπεριφορά του πίσω από το τιμόνι ο νεοέλληνας, θα βρίσει τον ανυποψίαστο που τόλμησε να διασχίσει τη διάβαση πεζών την ώρα που περνάει «το θηρίο», ενώ περιγράφει τη… φάση και στον κολλητό από το τηλέφωνο και πάντα σε live μετάδοση για να μη χαθεί και το… συναίσθημα!

Χάθηκαν ζωές δυστυχώς και τούτο το 3ήμερο στη χώρα, χαμένοι στη μετάφραση των ευαίσθητων του τηλεοπτικού μεσημεριού οι περισσότεροι περιοριστήκαμε σε αναλύσεις της λαγάνας για τον κακομαθημένο πιτσιρικά με την Πόρσε και τα λεφτά που μπαμπά (που τον κλαίει για να μην ξεχνιόμαστε), ξεχνώντας ως συνήθως να ρίξουμε μια ματιά έστω και στο καθρεφτάκι του αυτοκινήτου μας!

Αλλά ξέχασα, αυτό το’χουμε για τη διόρθωση του μακιγιάζ, άντε και για καμιά “selfie” με κείνους που βρίσκονται στο πίσω δερμάτινο κάθισμα…

Με τις ευχές μας για «καλή Σαρακοστή» πάμε τραγούδι από φίλο των παιδικών μας χρόνων. Στα πλατό της εκπομπής ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΟΣ Ο ΘΕΟΣ, με το μοναδικό Λουκιανό Κηλαηδόνη σε μια σύμπραξη με τους Apurimac σε παραδοσιακό του Πουέρτο Ρίκο, από το δίσκο ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ. Καλή μας ακρόαση και καλό του ταξίδι…

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ