«ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ» ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Νέος γύρος αντιπαραθέσεων για τα οικονομικά της ΠΑΕ ΑΕΛ ξεκίνησε το Σάββατο με αφορμή σχετική ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής, ενώ η ΠΑΕ «σηκώνοντας το γάντι» ανταπαντά σε ιδιαίτερα «φαρμακερό» και ειρωνικό τόνο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ έχει ως εξής:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ λόγω της σοβαρότητας και του κύρους των δικηγόρων οι οποίοι θα υπογράψουν την αίτηση οικονομικού ελέγχου της στο Ειρηνοδικείο, εκ μέρους της Ερασιτεχνικής, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του σωματείου, δηλαδή των κ.κ. Ιωάννη Χελιδόνη, Πέτρου Δημοβέλη, Αντωνίου Γραβάνη, Αναστασίου Γιολδάση, Δημητρίου Μπαλατσούκα και Ευαγγέλου Καραναστάση, αποφάσισε για ν’ αποφύγει την αντιπαράθεση και την δικαστική ταλαιπωρία απ’ αυτούς τους αήττητους μεγαλοδικηγόρους, που μετά τη μεγάλη επιτυχία τους (άλλοι ενάγοντες, άλλοι συνήγοροι κι άλλοι μάρτυρες) όταν ζητούσαν 20.000 αμοιβή για τον μεγαλοσυνάδελφό τους Νίκο Μπαλατσούκα, ο οποίος παράλληλα με τις μεγαλοϋποθέσεις του ήταν και υπάλληλος για τα θελήματα του κ. Πλεξίδα, να μην κάνει μόνο μια γενική συνέλευση για να τους ενημερώσει, αλλά να κάνει από μια κάθε μέρα για καθένα από τα 70 μέλη του σωματείου που τους ψήφισαν.

Θα αρχίσουμε με τον κ. Τσαγκάλη, θα συνεχίσουμε με τον κ. Νάκα και θ’ ακολουθήσουν οι υπόλοιποι. Αφήνοντας όμως την πλάκα, ως το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για την ανακοίνωση αυτή της Ερασιτεχνικής, η οποία φαίνεται πως έχει ψυχολογικό εθισμό με τις ανακοινώσεις (δεν κάνει ρεπό ούτε τα Σαββατοκύριακα πια), μη σεβόμενη την αισθητική της ΑΕΛ που απεχθάνεται τέτοιες επικοινωνιακές τακτικές απ’ οποιονδήποτε (βλ. Κούγιας), παραδίδουμε την ενέργεια αυτή στην κρίση των οπαδών της ΑΕΛ.

Εκείνων που τελικά αντιλαμβάνονται ποιοι πραγματικά προσπαθούν να ξανακάνουν την ΑΕΛ μεγάλη, με ανεξαρτησία και με τεράστιο οικονομικό κόστος.

Υ.Γ.1 Προς τους δικηγόρους που ανακοίνωσε η Ερασιτεχνική πως θα συντάξουν και θα υπογράψουν την πολύ σοβαρή αυτή αίτηση: Ρε παιδιά, κάντε κι έναν κόπο, αν σας μένει χρόνος από την σύνταξη ανακοινώσεων και αιτήσεων σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, να διαβάσετε την πολιτική δικονομία για το πόσοι δικηγόροι μπορούν να υπογράψουν μια αίτηση. Θα διαβάσει ο Δικηγορικός Σύλλογος αυτά που γράφετε και θα σας διαγράψει και δεν υπάρχει πια Πλεξίδας στην ΠΑΕ για να σας προσλάβει! Ωστόσο, είδατε το όνομά σας γραμμένο σε ανακοίνωση για δικηγορική υπόθεση. Κάτι είναι κι αυτό…

Υ.Γ.2 Αν έχετε πραγματικό ενδιαφέρον για ενημέρωση, ελπίζουμε να σας δούμε στην αυριανή εκδήλωση, όπου προσκεκλημένοι είναι πραγματικά σοβαροί και επιτυχημένοι στους τομείς και στις εργασίες τους άνθρωποι.

Υ.Γ.3 Κουραστήκαμε… Έχετε πραγματικά παρεξηγήσει τον ρόλο της Ερασιτεχνικής!”

Ε.Π.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com