Η Ε.Λ.Μ.Ε.  ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ

Η απάντηση της διοίκησης στην περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, κυρία Αναστασοπούλου προφανώς προσπαθεί να διαμορφώσει επικοινωνιακό τερτίπι με την ανακοίνωσή της, με στόχο την απόκρυψη της ουσίας. Ξαναρωτάμε λοιπόν, κυρία Αναστασοπούλου:

1ον Καθυστερήσατε 63 ημέρες! Και συνεχίζετε να μην απαντάτε στο αίτημά μας για τα ονόματα των υποψηφίων του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ή όχι;

2ον Πώς ακριβώς εννοείτε τη συνεργασία, κυρία Αναστασοπούλου, δια του χλευασμού και δια της λάσπης, ενώ εσείς είστε εντελώς εκτεθειμένη ως υπηρεσία;

Σας έχουμε δηλώσει και παλιότερα αλλά δεν μπορείτε να το κατανοήσετε ή δε θέλετε, ότι τις αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας είναι καρπός δημοκρατικών και συλλογικών διεργασιών. Τη συγκεκριμένη απόφαση για τη Δημόσια Επιστολή, την έλαβε  ομόφωνα στις 28/3/2017 και δεν είναι προϊόν «κάποιων συνδικαλιστών».

Για το γεγονός ότι η ανακοίνωσή μας – καταγγελία γεννά ερωτήματα, όπως γράφετε, δηλώνουμε  ότι μας είναι ιδιαίτερα ευχάριστο γιατί ακριβώς αυτή ήταν η επιδίωξή μας. Θέλαμε δηλαδή, να σας προκαλέσουμε να απαντήσετε επιτέλους στα αιτήματά μας και από  ό,τι φαίνεται μια χαρά λειτούργησε.

Επιμύθιο: Η κυρία Αναστασοπούλου μας δήλωσε κατά την  παράσταση του Δ.Σ. την Τετάρτη 29/3/2017 ότι και αυτή διαφωνεί με την αδιοριστία αλλά «φευ» υπηρετεί την πολιτική που την προκαλεί. Ενίοτε μας δηλώνει ότι είναι απλά δημόσιος υπάλληλος, κατά το «εγώ τη δουλειά μου έκανα»! Εμείς, οι απλοί δημόσιοι υπάλληλοι,  σας λέμε λοιπόν, ότι είστε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και έχετε τοποθετηθεί για να υλοποιείτε την κυβερνητική πολιτική. Επομένως, δεν είστε ένας απλός δημόσιος υπάλληλος.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com