ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ «ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ» ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ARENA

Κούγιας: Είμαστε η πιο διαιρεμένη ομάδα που υπάρχει

Παρέμβαση στο «βυσσινί» ραδιόφωνο έκανε μετά τη βαριά ήττα της ΑΕΛ ο μεγαλομέτοχός της Α. Κούγιας, αφήνοντας αιχμές τόσο για τη διαιτησία του Θάνου όσο και για τις επιλογές στην 11άδα της ΑΕΛ, ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία του για το άσχημο κλίμα που επικρατεί στην πόλη.

«Είμαστε η πιο διαιρεμένη ομάδα που υπάρχει στην κατηγορία, ωστόσο μια τέτοια καταστροφική μέρα εκείνο που χρειάζεται είναι ηρεμία», υπογράμμισε ο κ. Κούγιας.

Χαρακτηρίζοντας «ανύπαρκτο» -και όχι άδικα- το πέναλτι που διαμόρφωσε το 0-2 εις βάρος της ΑΕΛ, ο κ. Κούγιας στάθηκε ιδιαίτερα και στο χαμένο πέναλτι του Ναζλίδη υποστηρίζοντας πως υπήρξε και περίπτωση αποβολής που δεν δόθηκε, τονίζοντας ωστόσο πως δεν υπήρξε καλή πληροφόρηση του κ. Πάους τόσο για τη χρησιμοποίηση του Ξενοδόχοβ όσο και του Φατιόν στα στόπερ.

Την ίδια ώρα λαϊκά δικαστήρια στήθηκαν και έξω από το AEL FC ARENA, όπου περίπου 100 φίλαθλοι περίμεναν παίκτες και διοίκηση ζητώντας αλλαγές σε παίκτες αλλά και…  διοικητικούς, με τον Α. Κούγια να γίνεται δέκτης παραπόνων αλλά και αποδοκιμασιών.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ