ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΚΟΡΔΟΝΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Παρουσία συγγενών, φίλων και γνωστών πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή τα εγκαίνια του νέου σύγχρονου κρεοπωλείου των αδελφών Κορδονούλη στην οδό Ανεξαρτησίας 7 απέναντι από την πιάτσα των ταξί στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους χώρους του νέου κρεοπωλείου με χώρους συντήρησης και επεξεργασίας των κρεάτων, που πληρούν τα πλέον σύγχρονα στάνταρντς υγιεινής και ασφάλειας.

Οι αδελφοί Κορδονούλη είναι δύο νέα ηλικιακά άτομα, που αναγνωρίζοντας τη σημασία της καθετοποιημένης παραγωγής έστησαν το κρεοπωλείο, έχοντας αποκτήσει εμπειρία στη διαχείριση του κρέατος, με στόχο να προσφέρουν τα χοιρινά της οικογενειακής φάρμας αλλά και όλα τα υπόλοιπα κρέατα από επιλεγμένες εκτροφές της περιοχής θέλοντας να προσφέρουν ντόπια κρέατα εξασφαλισμένης ποιότητας.

Αλλωστε το σύνθημα τους είναι “το να τρως είναι ανάγκη, το να τρως ποιοτικά είναι τέχνη”.

Γι’ αυτό και απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους καταναλωτές να επισκεφθούν το κρεοπωλείο και να δοκιμάσουν τα προσφερόμενα κρέατα, αλλά και να ενημερωθούν για τις προσφορές που θα γίνονται σε τακτά διαστήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ