Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

Με μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση η Δημοτική Χορωδία  Φαρσάλων έκλεισε την πολύ πλούσια σε εκδηλώσεις φετινή χορωδιακή χρονιά.

Προσκεκλημένη από το Δήμο Λοκρών πήρε μέρος στο 36ο (τριακοστό έκτο)χορωδιακό φεστιβάλ Αταλάντηςπου διοργάνωσε ο παραπάνω δήμος και στο οποίο συμμετείχαν τα πολυφωνικά σχήματα:Δημοτική χορωδία Φαρσάλων, Πολιτιστικός χορωδιακός σύλλογος Αταλάντης «Η Αρμονία», Χορωδία «Ηχοχρώματα» Πρέβεζας  και  η Βολιώτικη  Χορωδία.

Η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων παρουσίασε ένα επιλεγμένο πρόγραμμα με συνθέσεις ελλήνων και ξένων δημιουργών acapellaκαι συνοδεία πιάνου και κατενθουσίασε το φιλόμουσο κοινό που είχεκατακλύσει το χώρο της συναυλίας. Στο πιάνο συνόδευε η καθηγήτρια μουσικής κ ΚατερίναΖαρογιάννουκαι τη χορωδία διηύθυνε ο μαέστροςΚωσταντίνος Μάτης.

Χαιρετίζοντας την παρουσία της χορωδίας στην Αταλάντη ο δήμαρχος  της πόλης  κ Νίκος Λιόλιος  συνεχάρη τους χορωδούς  για την εξαιρετική τους εμφάνιση και παρέδωσε στον πρόεδρο της χορωδίας κ Γιάννη Μαλετσικα τιμητική πλακέτα, ο οποίος με τη σειρά του, αφού ευχαρίστησε το δήμαρχο για την τιμητική πρόσκληση, προσκάλεσε την ανδρική χορωδία της πόλης  να επισκεφτεί τα Φάρσαλα, προσέφερε δε στο δήμαρχο  παραδοσιακό Χαλβά.

Μετά το τέλος της συναυλίας ο δήμαρχος δεξιώθηκε όλες τις χορωδίες στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ