ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΓΛΥΚΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΑΝΝΩΝΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Γιορτή Γλυκού του Συλλόγου Γυναικών Κραννώνα.Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον πανέμορφο χώρο του Δημοτικού Σχολείου και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο κ.Γ.Φασέγκας, η κ.Ε.Απρίλη και ο κ. Χ.Καλογιάννης παρασκεύασαν παρουσία του κόσμου τα δικά τους γλυκά αφήνοντας εντυπωσιασμένο το κοινό,στη συνέχεια αφού δοκίμασαν τα γλυκά που συμμετείχαν βράβευσαν τα καλύτερα .

Η Μαρία Λαβαντσιώτη και ο Μπάμπης Χαρίτος από το καλλιτεχνικό σωματείο art gate μας ταξίδεψαν μουσικά,ενώ το χορευτικό συγκρότημα της Κοιλάδας παρουσίασε χορούς της Θράκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Σύλλογος Γυναικών και η Τοπική Κοινότητα Κραννώνα τίμησαν με αναμνηστική πλακέτα,την συμπατριωτισσά τους, δημοσιογράφο Ευαγγελία Δ.Τσικρίκα για το βραβείο “Ελληνικής Δημοσιογραφίας” του Ιδρύματος Μπότση που της απένειμε στην αρχή του έτους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Δήμου Κιλελέρ και της Τοπικής Κοινότητας Κραννώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ