ΤΟ «ΦΥΚΙ» ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH SOCCER ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ ΛΟΥΤΡΟ

Ολοκληρώθηκε χθες αργά το απόγευμα το τουρνουά Beach Soccer που διεξήχθη με επιτυχία στην περιοχή  Καστρί Λουτρό του Δ.Τεμπών. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο δήμος Τεμπών και ο ΔΟΠΑΠΕΠ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Ο τελικός αγώνας πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ομάδων Φύκι και  Sedreamia με τελικό αποτέλεσμα 3-3, με αποτέλεσμα οι ομάδες να οδηγηθούν στα πέναλτι με τελικό νικητή το Φύκι για δεύτερη χρονιά.

Στον ημιτελικό  να υπενθυμίσουμε οτι αγωνίστηκαν οι ομάδες Αμπελάκια με τα sedreamia και το Φύκι με την ομάδα Artiemes .

Στις απονομές παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας  Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Νίκος Λιούπας , ο αντιδήμαρχος κ.Κώστας Νταφούλης , η Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Ξανθή Ζησάκη  ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας  , ο δημοτικός  σύμβουλος κ.Βασίλης Ζάχος , ο Πρόεδρος τοπικής Κοινότητας κ.Κώστας Ζαφείρης,το μέλος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Βασίλης Μπάκαβος , πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής καθώς και πλήθος κόσμου που παρακολούθησαν το άθλημα .

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τον πρόεδρο του εξωραϊστικού συλλόγου Καστρί Λουτρό κ. Γεώργιο Σαπουντζή  και τον σύλλογο που στήριξε την προσπάθεια αυτήν έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν οι αγώνες, την υπεύθυνη στην γραμματεία  και μέλος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Στέλα Κωσταρέλου και όλους όσοι βοήθησαν για την πραγματοποίηση των αγώνων .

Η διοίκηση του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών θα ήθελε να ευχαριστεί τον διαιτητή του αγώνα και μέλος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Μιχάλη Ρούπα που για πέντε ημέρες ήταν εκεί και έδωσε τον δικό του αγώνα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com