ΓΩΓΩ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά που σε κάθε της εμφάνιση ξεσηκώνει το κοινό θα τραγουδήσει σήμερα στον Αμπελώνα στο χώρο των συναυλιών της γιορτής κρασιού, σε μια μοναδική συναυλία με δωρεάν είσοδο. Μαζί της θα είναι ο Νεκτάριος Κοκκώνης στο κλαρίνο και πολλοί γνωστοί μουσικοί.

Με πολλά γνωστά τραγούδια που αγκάλιασε κυρίως η νέα γενιά η Γωγώ Τσαμπά αναμένεται να ξεσηκώσει τον κόσμο και στον Αμπελώνα, δίνοντας έτσι το σύνθημα για περισσότερο κέφι και διασκέδαση στο πλαίσιο της γιορτής Κρασιού του Αμπελώνα που ξεκινά την Παρασκευή.

Την Παρασκευή θα εμφανιστούν οι αδελφοί Τσαχουρίδη (Κων/νος και Ματθαίος) σε μια ποντιακή βραδιά με είσοδο 5€, το Σάββατο θα τραγουδήσει η μεγάλη Πίτσα Παπαδοπούλου με είσοδο 5€, ενώ την Κυριακή θα εμφανιστούν ο Στ. Καψάλης στο κλαρίνο, ο Γ. Καψάλης στο τραγούδι, ο Μ. Τσίκος στο κλαρίνο, η Γ. Γρίβα στο τραγούδι και ο Ζ. Κασιάρας στο βιολί. Και αυτή η συναυλία έχει γενική είσοδο 5€.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της γιορτής κρασιού θα υπάρξουν και προβολές ταινιών ως εξής:

Την Πέμπτη 24/8 Αρχηγός από κούνια στις 8 μ.μ. και Spiderman στις 10 μ.μ. και τη Δευτέρα 28/8 Cars στις 8 μ.μ. και η Ρόζα της Σμύρνης στις 10 μ.μ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ