ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ Ε.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΡΑΠΕΤΗ

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στη σύλληψη του Αλγερινού που δραπέτευσε από τα κρατητήρια της Δ.Α. Λάρισας εκφράζοντας και τη διαφωνία της για την παραπομπή σε διαθεριμότητα εμπλεκόμενων αστυνομικών εξέδωσε η Ενωση Αστυνομικών Λάρισας

Στην ανακοίνωση της ΕΑΛ αναφέρονται τα εξής:

“Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας συγχαίρει και ευχαριστεί δημόσια την ΟΠΚΕ Θεσσαλονίκης, για τη σύλληψη δραπέτη, υπηκόου Αλγερίας, από τα κρατητήρια της Δ.Α. Λάρισας.

Επίσης ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν, με οποιονδήποτε τρόπο, ώστε να έχουμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στις συναδέλφισσες του Α.Τ. Λάρισας, που εμπλέκονταν στην όλη υπόθεση, οι οποίες κυριολεκτικά όργωσαν Θεσσαλονίκη και Αθήνα, με μια φωτογραφία του δράστη ανά χείρας, ρωτώντας, μαθαίνοντας και ενημερώνοντας τις κατά τόπου Υπηρεσίες.

Το Σωματείο από τη πρώτη στιγμή ήταν δυναμικά και ουσιαστικά, στο πλευρό των συναδέλφων, βοηθώντας όπου και όπως μπορούσε. Τέτοιες δύσκολες καταστάσεις, ειδικά όταν έχουν αίσιο τέλος, είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να εντοπιστούν τα όποια λάθη και να γίνουμε καλύτεροι.

Τέλος θα πρέπει να επισημάνουμε ότι για ακόμη μια φορά δικαιώθηκαν η ΠΟΑΣΥ που είχε ως βασικό αίτημα τη μη παραπομπή των συναδέλφων σε κατάσταση διαθεσιμότητας, το δεκαπενθήμερο μετά την απόδραση, όπως ο νομοθέτης ορίζει, καθώς και ο κ. Αρχηγός ο οποίος αποδέχθηκε την ορθότητα του αιτήματος και έδωσε τις κατάλληλες εντολές-κατευθύνσεις, ώστε αυτό να υλοποιηθεί”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com