ΚΑΙΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ

Τα πολύ σοβαρά προβλήματα της εφαρμογής συνταγογράφησης των γεωργικών φαρμάκων (πιστοποιητικά ορθολογικής χρήσης –  επαγγελματίες χρήστες, ειδική ψηφιακή υπηρεσία του Υπουργείου ), που καθιστούν στην παρούσα φάση αδύνατη την λειτουργία της από την 18η Σεπτεμβρίου  2017,

παρέθεσαν στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ.  Βασίλειο Κόκκαλη μέλη της διοίκησης του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Λάρισας & της ΠΟΣΓ, του Συλλόγου Επαγγελματιών Γεωπόνων Ν. Λάρισας & του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας.

Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση ζήτησαν και πήραν τη δέσμευση του κ. Κόκκαλη ότι θα πραγματοποιηθεί σύντομα  στην Θεσσαλία συνάντηση εργασίας με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου, στην οποία θα παραστούν οι Διευθύνσεις  Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, το  Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου, καθώς και  όλοι οι γεωπόνοι για την έγκαιρη επίλυση των εν λόγω θεμάτων.

Στη συνάντηση την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων & τον Γεωπονικό Σύλλογο Ν. Λάρισας εκπροσώπησε ο  Πρόεδρος  του Δ.Σ. κ. Δημήτριος Σοφολόγης , ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.Σ.Γ. & μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Παναγούλης, ο ταμίας του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Λάρισας κ. Ηλίας Νασιάρας, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Λάρισας κα Γεωργία Μοσχοβίδη, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Γεωπόνων Ν. Λάρισας ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Κατσής, τον Γεωπονικό Σύλλογο Μαγνησίας ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Λάμπρος & ο Αντιπρόεδρος κ. Αθανάσιος Κούντριας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ