ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Απογοητευτική εμφάνιση και βαριά ήττα για τον Τύρναβο, που στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ γνώρισε τη συντριβή με 4-1 στην έδρα του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

Το χορό των τερμάτων άνοιξε στο 12ο μόλις λεπτό του αγώνα ο Τόλιος, γράφοντας το 1-0 για τον Οικονόμο, ενώ ο Τύρναβος ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πατσιωτού με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Στο 57’ ο Κουμπούρας έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Οικονόμο, για να ακολουθήσει «καθίζηση» για τον Τύρναβο, που δέχτηκε δύο ακόμη τέρματα από τους Κακαράντζα (68’) και Δραχαλίβα (90’+) που έδωσαν διαστάσεις στη νίκη της ομάδας τους, για το τελικό 4-1 ενός αγώνα που πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα για τους παίκτες των Παραφέστα-Αλεξούλη.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καραΐσκος, Λεβέντης, Κολιός, Κουμπούρας, Σακοράφας Β. (64′ Κακαράντζας), Μιφτάρι (87′ Σακοράφας Χρ.), Γκαμπέτας (81′ Σαπάκος), Χάμος, Δραχαλίβας, Τόλιος (77′ Παληγιάννης).

Τύρναβος (Τάκης Παραφέστας – Νίκος Αλεξούλης): Γραβάνης, Καρακάνος, Ντονούδης (70′ Καλέσης Απ.), Βλιώρας, Μπάκος, Κοκόμπελης (56′ Γαλάνης), Γανός (73′ Παυλόπουλος), Φιλίππου, Πατσιωτός, Τζιόλας, Γκαντρής (61′ Τσακίρης).

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ