ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ Η ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 3Χ3 ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ για τη Δόξα Αργυροπουλίου, με τους παίκτες του Α. Παγκαρλιώτα να οδηγούν την κούρσα πετυχαίνοντας το Σάββατο την 3η σερί νίκη τους απέναντι στον ΠΟΕ και μάλιστα με ανατροπή!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 44’ με τον Μπόντε, ωστόσο στην επανάληψη ο Ταρταμπούκας πήρε από το χέρι τους συμπαίκτες του και με δύο προσωπικά τέρματα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Στο 78’ ο επιθετικός της Δόξας Αργυροπουλίου νίκησε με διαγώνιο σουτ το Γούπο, για να πετύχει την ολική ανατροπή στο 89’ όταν με νέο σουτ έγραψε το 2-1 για τους γηπεδούχους, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Δόξα Αργυροπουλίου (Αλέκος Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Αστ., Ζάχος, Περήφανος, Καφφές, Τσένος, Σαΐτης (78′ Μπαχτσιβάνος Αστ.), Κυρίτσης (90+2′ Τσίτσιας), Ταρταμπούκας, Κόκορας, Γκαραγκούνης (89′ Βογιατζής), Τσιάγκος.

ΠΟΕ (Δημήτρης Μπουκουβάλας):  Γούπος, Μπούσιας, Νταμπώσης, Μπόντε (80’ Μπαρλαγιάννης), Γελαλής (65΄Μπούνα), Περτζιόνι, Κυρίτσης Θ. Κυρίτσης Γ., Παναγιώτου (75΄Καραμάνος), Παπαχρήστος, Ματούλας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ