ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟΝ Κ. ΚΟΛΛΑΤΟ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανακοίνωση την οποία υπογράφει σύσσωμη η μείζονα αντιπολίτευση του δήμου Τεμπών, σχετικά με τη σύσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημαρχείο Τεμπών στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλίας που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 10 και 11 Οκτωβρίου στη Λάρισα, αναφέρονται   τα εξής:

Αλγεινή εντύπωση μας έκανε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Τεμπών με πρωτοβουλία του κλιμακίου της Ν.Ε. Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτό ανακοινώθηκε και το μάθαμε μέσω του Ηλεκτρονικού και γραπτού τύπου.

Να ξεκαθαρίσουμε, δεν είμαστε αντίθετοι σε τέτοιες πρωτοβουλίες. Είμαστε αντίθετοι με τον τρόπο που μεθοδεύονται και πραγματοποιούνται. Για τη συγκεκριμένη σύσκεψη εγείρονται σημαντικά ερωτηματικά και πολιτικά συμπεράσματα, καθώς διαβάσαμε ότι στη σύσκεψη αυτή συμμετείχαν μόνο δύο πρόεδροι φορέων.

Κύριε,  δήμαρχε μόνο αυτοί οι δύο σύλλογοι – φορείς  δραστηριοποιούνται  στο δήμο μας; οι υπόλοιποι γατί δεν ειδοποιήθηκαν;

Γιατί δεν ειδοποιήθηκαν να συμμετάσχουν και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης;  Δεν έχουν θεσμικό ρόλο, λόγο και προτάσεις , σχετικά με την ανάπτυξη του δήμου Τεμπών;

Έτσι αντιλαμβάνεστε τη συνεργασία και τη συνέργια που συνεχώς επικαλείστε και επιζητάτε;

Δυστυχώς  δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνετε την εμπάθειά σας απέναντι στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, επιδεικνύοντας τις κομματικές σας παρωπίδες και απαξιώνοντας  δεκάδες φορείς του δήμου μας και ως άλλος Χαλίφης επιδεικνύεται το αναπτυξιακό σας σχέδιο.

Που ζείτε κ. Κολλάτε και ποιες ανάγκες ακριβώς έρχεται η πολιτική σας να καλύψει;

Ανεξαρτήτου αποτελέσματος- δήμαρχε ευχόμαστε η σύσκεψη να γίνει εφαλτήριο ανάπτυξης για το δήμο μας. Αλλά με την πολιτική σας και την εν γένει συμπεριφορά σας, ελλοχεύει ο κίνδυνος απαξίωσης του δήμου μας σε όλα τα επίπεδα.

Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η υστεροφημία σας. Λατρεύεται την καρέκλα του δημάρχου, τον παραγοντισμό και τις μικροκομματικές σκοπιμότητες,  επιζητώντας οποιαδήποτε στήριξη από όπου και αν αυτή προέρχεται, καταστρατηγώντας αρχές, θεσμούς  και  αξίες,  αφήνοντας  πίσω την ουσία, που είναι η πραγματική προσφορά στον τόπο μας.

Σας θυμίζω για μία ακόμη φορά κ. Κολλάτε, ότι ο κάθε «Άρχων» τρία πράγματα πρέπει να θυμάται: Πρώτον ότι σε ανθρώπους άρχει, δεύτερον ότι άρχει σύμφωνα με τους νόμους  και τρίτον ότι δεν άρχει για πάντα!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ