ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Α. ΚΟΥΓΙΑ

Γέμισε πανό και αυτοκόλλητα η πόλη

Πρωτόγνωρες καταστάσεις βιώνει τα τελευταία 24ωρα η Λάρισα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ΑΕΛ, τη διοργάνωση συλλαλητηρίου εναντίον του μεγαλομετόχου της Α. Κούγια, αλλά και τις δηλώσεις του τελευταίου πως δεν αποχωρεί τελικά από την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η σημερινή δήλωση Κούγια πως πρόκειται να φωτογραφηθούν οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο της πλατείας Ταχυδρομείου «για να γνωρίζει ποιοι τον βρίζουν» προκάλεσε ήδη αντιδράσεις στο διαδίκτυο, με τους διοργανωτές να προχωρούν ακόμη και σε οδηγίες προς τους επαγγελματίες «για μακρινές λήψεις».

«Μετά τις δηλώσεις Κούγια προ ολίγου περί φωτογράφησης συνοπαδών, ζητάμε από τους επαγγελματίες φωτογράφους που θα καλύψουν αύριο την μεγάλη συγκέντρωση της ΑΕΛ που θα λάβει χώρα στην πλ. Ταχυδρομείου στις 20.00 και με σκοπό την προστασία των συνοπαδών που θα λάβουν μέρος , να λαμβάνουν μακρινές λήψεις.
Σε διαφορετική περίπτωση, κάθε μια φωτογραφία που θα αντιλαμβάνεται η ομάδα περιφρούρησης ότι είναι κοντινή, θα θεωρείται ότι δεν λήφθηκε από επαγγελματία και θα επιλαμβάνεται ανάλογα», τονίζεται σε σχετική ανάρτηση.

Σημειώνεται πως πληθαίνουν αυτοκόλλητα αλλά και πανό για το συλλαλητήριο, που γέμισαν την πόλη, την ώρα που σε έναν ακήρυχτο μέχρι χθες πόλεμο οπαδοί κατέβασαν πανό που είχε αναρτηθεί στην οδό Γεωργιάδου εναντίον του Α. Κούγια, ενώ άλλο ένα έκανε σήμερα την εμφάνισή του στην υπόγεια διάβαση της οδού Φαρσάλων.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ