Η ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΣΣΑ ΑΘ. ΣΙΑΦΑΡΙΚΑ ΣΤΟΥΣ 32 ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΝΔ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκηςσυναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 17 Οκτωβρίου, με 32 στελέχη που επιλέχθηκαν μέσα από την διαδικασία του Μητρώου Αξιολόγησης Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Μεταξύ των 32 ήταν και η τυρναβίτισσα νομικός Αθηνά Σιαφαρίκα.

Πρόκειται για ανθρώπους όλων των ηλικιών που προέρχονται από την επιστημονική κοινότητα, τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Συνομίλησαν με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για την καθημερινότητά τους, τις αγωνίες τους αλλά και για τους λόγους που τους ενέπνευσαν ώστε να συμμετάσχουν ενεργά στην διαδικασία του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στα νέα στελέχη του Μητρώου μεταξύ άλλων τόνισε:

«Τα Κόμματα θεωρούνται από την κοινωνία, κλειστοί μηχανισμοί, στους οποίους για να έχει κάποιος πρόσβαση, πρέπει να έχει κάποιου είδους προσωπική γνωριμία. Ήμουν και είμαι αποφασισμένος αυτό να το αλλάξω. Και, αν δύο λέξεις συμβολίζουν τη φιλοσοφία του Μητρώου, αυτές είναι οι λέξεις ευκαιρίες και αξιολόγηση».

Μιλώντας στη συνάντηση η κ. Σιαφαρίκα τόνισε:

“Πρόεδρε, παρά την πορεία μου δεν ξεχνώ ποτέ από που ξεκίνησα: Τελείωσα το δημόσιο Ενιαίο Λύκειο Τυρνάβου και μεγάλωσα σε μια οικογένεια εκπαιδευτικών στην επαρχία. Και η έγνοια μου είναι οι νέοι ιδίως της επαρχίας. Αυτή η γενιά που ψάχνει θέση σε talent show για να εκφράσει τη δημιουργικότητα της. Σε αυτή τη γενιά θέλω να δώσουμε δουλειές για να κάνουν πράξη τα όνειρα τους. Έχετε τη βούληση και θα είμαστε δίπλα σας και σε πολιτικό και σε τεχνοκρατικό επίπεδο”
     

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ