ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΡΤΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΚΑΖΑΡ

Μέχρι και την 30η Σεπτεμβρίου 2018 η ισχύς της 

Στην άμεση εφαρμογή του προγράμματος που προϋποθέτει την κατοχή μαγνητικής κάρτας εισόδου για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΕΑΚΛ προχώρησε η Επιτροπή Διοίκησης του σταδίου, προκειμένου να ελέγξει τους χώρους του Αλκαζάρ αλλά και να προστατέψει τις εγκαταστάσεις του.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με την απόφαση οι αθλητές θα λάβουν τις κάρτες εισόδου από τους συλλόγους τους, οι οποίοι και καλούνται να μεριμνήσουν σχετικά, ενώ κάρτα εισόδου θα πρέπει να προμηθευτούν με δικές τους ενέργειες και οι γονείς-συνοδοί που επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις ως κοινό.

Η κάρτα εκδίδεται στο αρμόδιο γραφείο που βρίσκεται στην κεντρική είσοδο των εγκαταστάσεων του Πυρήνα Αλκαζάρ (ανάμεσα στο Στάδιο και το Κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ) ΔΩΡΕΑΝ με την παρακάτω διαδικασία:

1) Συμπλήρωση ΑΙΤΗΣΗΣ με τα στοιχεία του κατόχου (η προμήθεια της αίτησης θα γίνεται από υπάλληλο στο γραφείο έκδοσης καρτών του σταδίου, καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή και για τις ώρες 15:00 μ.μ έως 19:00 μ.μ.).
2) Παραλαβή κάρτας : Θα υπάρχει σχετική ενημέρωση κατά την υποβολή της αίτησης.
3) Η κάρτα θα ισχύει από την ημέρα έκδοσής της έως και 30 Σεπτεμβρίου 2018, οπότε και όλοι θα πρέπει να φροντίσουν για την έγκαιρη ανανέωσή της.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ