ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ Η Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ!

Μη κρύβοντας την ενόχλησή αλλά και αφήνοντας υπονοούμενα η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρένα Καραλαριώτου προχώρησε στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου σε ερώτηση σχετικά με την παραχώρηση αίθουσας του «Χατζηγιάννειου» για την αυριανή εκδήλωση με θέμα τον Αχελώο.

«Ποιοι είναι αυτοί του δικτύου Μεσοχώρα, διαβάζω εδώ κατακλυζόμενοι, αντιεξουσιαστές και αντιρατσιστική πρωτοβουλία, θα πληρώσουν για να μπουν και είναι συνδιοργανωτής ο δήμος ή όχι;», ήταν η χαρακτηριστική ερώτηση, με την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης να σπεύδει να συμπληρώσει πως «αύριο θα μας ζητήσουν αίθουσα και για εκδήλωση για τη 17Ν»!

Η μάλλον… πληρωμένη απάντηση ήρθε δια στόματος Δ. Αράπκουλε, με την αρμόδια για την παραχώρηση της αίθουσας δημοτική σύμβουλο να ξεκαθαρίζει πως «όλες οι απόψεις, πλην αυτών της Χ.Α φιλοξενούνται στο χώρο», σπεύδοντας να συμπληρώσει πως μπορεί ο δήμος να μην είναι συνδιοργανωτής, ωστόσο παραχωρεί δωρεάν την αίθουσα σε όλες τις εκδηλώσεις που δεν υπάρχει εισιτήριο.

«Σε όλες τις εκδηλώσεις πλην των προαναφερθέντων», επανέλαβε με νόημα η κ. Αράπκουλε.

Στο θέμα δεν δόθηκε συνέχεια, άλλωστε λίγο αργότερα τη… σκυτάλη πήρε και ο Μ. Ξηρομερίτης με ερώτηση για την κατάληψη της οδού Τζαβέλλα.

«Ο χώρος ήταν σε φριχτή κατάσταση, αποτελούσε δε, επειδή είστε και γιατρός, βόμβα-υγείας για την πόλη, με τους ίδιους συμπολίτες που αρχικά διαμαρτυρήθηκαν να επανέρχονται λέγοντάς μας πως διαμορφώθηκε προς το καλύτερο μετά την κατάληψη», πήρε το λόγο ο δήμαρχος Λαρισαίων, που συμπλήρωσε πως το οίκημα ανήκει στο Γηροκομείο και μόλις παρθεί απόφαση αξιοποίησής του «ό,τι υπάρχει μέσα θα φύγει».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ