ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ “ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ”  Η ΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΣΟΦΙΑ

Μπορεί η… κούρσα της διαδοχής για την κάλυψη της θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή του Θεσσαλικού Θεάτρου να μπαίνει πλέον στην τελική της ευθεία, καθώς από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν οι προγραμματισμένες συνεντεύξεις των υποψηφίων, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ένα εκ των… φαβορί θα αποχωρήσει από τη διαδικασία!

Ο λόγος για την Τυρναβίτισσα Άννα Χατζησοφιά, που φαίνεται ότι είχε πάρει τις αποφάσεις της πολύ πριν την ανταλλαγή επιστολών μεταξύ δημοτικής αρχής και αντιπολίτευσης.

Την πληροφορία μάλλον ήρθε να επιβεβαιώσει σήμερα η πρόεδρος του Θ.Θ Β. Τσεκούρα, η οποία απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Ντίνου Διαμάντου, στο πλαίσιο συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, αποκάλυψε πως οι τελικοί υποψήφιοι είναι πλέον 11 και όχι 12, όπως προέκυψαν μετά την απόρριψη και του Γ. Καραχισαρίδη, λόγω ελλείψεων που εντοπίστηκαν στα δικαιολογητικά του.

Πάντως σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες της σελίδας δεν υπάρχει τουλάχιστο προς το παρόν επίσημη δήλωση αποχώρησης της Άννας Χατζησοφιά, η οποία ωστόσο φρόντισε να ενημερώσει ήδη πως δεν μπορεί να παραστεί στην προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα (20/11) συνέντευξή της, επικαλούμενη λόγους υγείας.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως παίρνοντας το λόγο μετά την ερώτηση Διαμάντου ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης περιέγραψε μια «αντικειμενικότατη διαδικασία», καλώντας όλους να προχωρήσουν άμεσα στην έκδοση απόφασης για την κάλυψη της θέσης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ