ΘΥΜΑ ΚΛΟΠΗΣ ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ  ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑΙΜΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Άσχημη περιπέτεια για νεαρή Λαρισαία που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τις εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου Θαλασσαιμίας που πραγματοποιήθηκε από 17-19 Νοεμβρίου στη συμπρωτεύουσα, καθώς έπεσε θύμα κλοπής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι θρασύτατοι δράστες έσπασαν μέρα μεσημέρι το παράθυρο του αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένο έξω από κεντρικότατο ξενοδοχείο όπου και διεξαγόταν το συνέδριο, αφαιρώντας από το εσωτερικό του το σάκο με προσωπικά αντικείμενα της παθούσας και ένα δερμάτινο μπουφάν, συνολικής εκτιμώμενης αξίας περίπου 500 ευρώ.

Χρήσιμα όσο και εντυπωσιακά τα συμπεράσματα του συνεδρίου που αναμένεται να μεταφέρει η Λαρισαία και στον εδώ σύλλογο πασχόντων, ωστόσο άσχημη και η περιπέτεια, με τους δράστες απλά να κάνουν τη ζημιά αφού δεν εντόπισαν χρήματα ή τιμαλφή στο αυτοκίνητο.

Ας κρατήσει την εμπειρία του συνεδρίου, και όσο για την κλοπή να ξεχαστεί γρήγορα…

Ε.Π.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com

2 Comments

  1. Δεν ήταν η μόνη….4:30 το μεσημέρι 19/11 Κυριακή στην Πολυτεχνείου επίσης στη Θεσσαλονίκη βρήκα και το δικό μου με το πίσω φινιστρινι σπασμένο και απουσίαζαν από μέσα τσαντάκι του μικρού μου γιου με το κινητό του….

    • Την ίδια μέρα εκτός από το αυτοκίνητο το δικό μας (εγώ είμαι η παθούσα του άρθρου), στον ίδιο δρόμο και 2 αυτοκίνητα πιο κάτω, σπάσανε το παράθυρο ακόμη ενός αυτοκινήτου. Όταν απευθυνθήκα στην αστυνομία,(καθώς η αστυνομική διεύθυνση είναι πιο κάτω από το μέρος που έγινε η κλοπή) η απάντηση τους ήταν πως δεν μπορούν να ασχοληθούν με ρούχα και εσώρουχα! Γι αυτους δηλ σημαντικό είναι αν θα μου κλέβανε κάτι πιο αξίας και όχι τα ρούχα μου και άλλα προσωπικά είδη που είχα μέσα στο σάκο. Λες και δεν πλήρωσα γι αυτά, αλλά μου τα χάρισαν δηλ. Ντροπή και αίσχος! Μόνο αυτό έχω να πω.

Comments are closed.