ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΕ Η ΑΕΛ

Επιστρέφουν στο γήπεδο οι «βυσσινί»- Κάταγμα ο Γουάλας

Επανήλθε η ηρεμία στο στρατόπεδο της ΑΕΛ αφού η πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για ληξιπρόθεσμες οφειλές δεν είχε τελικά συνέπειες, με την ΠΑΕ να εξοφλεί τα χρέη της καταθέτοντας το σχετικό γραμμάτιο είσπραξης της Τράπεζας Πειραιώς στα αρμόδια όργανα,

με το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο να την απαλλάσσει της πειθαρχικής παράβασης.

Στα καθαρά αγωνιστικά, σε προπονητικούς ρυθμούς επανέρχονται σήμερα οι «βυσσινί» μετά το διήμερο ρεπό ξεκούρασης και ενόψει της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, που θα γίνει την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στο Αγρίνιο.

Ο Ηλίας Φυντάνης καλείται να διαχειριστεί το πρόβλημα που προέκυψε με το Γουάλας, αφού όπως διαπιστώθηκε ο αριστερός μπακ της ΑΕΛ, που τραυματίστηκε λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, έχει υποστεί κάταγμα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του, ενώ υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 10-15 μέρες.

Σύμφωνα μ τις πρώτες εκτιμήσεις ο ποδοσφαιριστής θα χάσει τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του και στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η κατάσταση του Φ. Γουάλας αναμένεται να επανεξετασθεί τις επόμενες ημέρες, οπότε και θα φανεί το πότε θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ