ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ “ΚΑΣΙΔΗΣ Α.Ε.” ΛΕΒΕΝΤΗΣ – ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ (ΦΩΤΟ)

Την “Κασίδης Α.Ε.” μία από τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις επεξεργασίας και εμπορίας κρεάτων, στη χώρα επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης και ο βουλευτής Λάρισας του κόμματος Γ. Κατσιαντώνης και συνομιλώντας με έναν εκ των  ιδιοκτητών Γιώργο Κασίδη συμφώνησαν ότι σε μια χώρα

που είναι τρίτη σε παραγωγή αιγοπροβάτων και αμνοεριφίων στην Ευρώπη, θα πρέπει να δίνονται κίνητρα ανάπτυξης από την Πολιτεία.

“Παλεύουμε να ανταπεξέλθουμε στα υπέρογκα έξοδα, και ταυτόχρονα να είμαστε ανταγωνιστικοί στις τιμές των ποιοτικών προϊόντων που εξάγουμε, αλλά το κράτος δεν μας στηρίζει” επισήμανε ο Γιώργος Κασσίδης αναφερόμενος και στη μελέτη που κατέθεσε για να επενδύσει σε καινούρια γραμμή τεμαχισμού, που όπως είπε έμεινε ακόμη στα χαρτιά….

Ο Βασίλης Λεβέντης και ο Γιώργος Κατσιαντώνης τόνισαν ότι θα πρέπει να σταματήσει επιτέλους η κωλυσιεργία της κυβέρνησης απέναντι στο ενδιαφέρον των επιχειρήσεων να ενταχθούν σε επιχειρησιακά προγράμματα , αντιθέτως επισήμαναν ότι θα πρέπει να υπάρξει εξωστρέφεια που είναι σημαντική για την οικονομία.

Αμέσως μετά επισκέφθηκαν και τους χώρους του σφαγείου, όπου ξεναγήθηκαν από τον ιδιοκτήτη τους Αθανάσιο Κασίδη, για να δουν τη διαδικασία και να συνομιλήσουν με τους εργαζόμενους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ