ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ ΠΗΡΕ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ» Η ΑΕΛ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Ντέλετιτς η ΑΕΛ πέρασε με «διπλό» από την αήττητη στην έδρα της Λαμία, επικρατώντας με 0-2, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL.

Με τον Ηλία Φυντάνη εκτός πάγκου λόγω της γνωστής τιμωρίας οι «βυσσινί» εμφανίστηκαν ιδιαίτερα αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και προειδοποίησαν από νωρίς με τον ορεξάτο Αγκάνοβιτς, για να φτάσουμε στη φάση του 18’, όταν ο Αγκάνοβιτς «έσπασε» τη μπάλα στο Ντέλετιτς και εκείνος μπήκε στην περιοχή, «άδειασε» τους αμυντικούς και με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ!

Με την ΑΕΛ πρωταγωνίστρια του αγώνα οι γηπεδούχοι υποχρεώθηκαν στην πρώτη τους αλλαγή από το 30’, ωστόσο 2’ λεπτά αργότερα ο σκόρερ της ΑΕΛ ξαναχτύπησε, αφού στο 32’ ο Ναζλίδης έβγαλε ωραία αντεπίθεση για την ΑΕΛ, έδωσε στον Κρίζμαν και ο Κροάτης κερδίζοντας την κόντρα με τον Παπαδόπουλο έβγαλε τη σέντρα πριν η μπάλα περάσει άουτ, εκεί όπου ο Ντέλετιτς βρισκόμενος στην “καρδιά” της άμυνας έστειλε τη μπάλα με προβολή στα δίχτυα, γράφοντας το 0-2!

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι και στο 38’ ο Βουό βρήκε δίχτυα, με το τέρμα να ακυρώνεται ως οφσάιντ σε μια οριακή φάση, ενώ με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι Λαμιώτες είχαν και δοκάρι, όταν στο 48’ ο Αναστασόπουλος επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε και στο δεξί πόδι του Γκόλια, για να σταματήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπόζοβιτς!

Ο επιθετικός οίστρος της Λαμίας δεν είχε συνέχεια, με τους αμυντικούς της ΑΕΛ να έχουν εύκολο έργο απέναντι στον ανορθόδοξο τρόπο ανάπτυξης των αντιπάλων τους και τους «βυσσινί» να πανηγυρίζουν στο τέλος μια νίκη που τους δίνει άλλο αέρα στο βαθμολογικό πίνακα ενόψει της δύσκολης συνέχειας και του δεύτερου γύρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως προς στιγμήν καταγράφηκε ένταση στις κερκίδες του γηπέδου όπου βρέθηκαν λιγοστοί φίλαθλοι της ΑΕΛ, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί τελικά επέμβαση της αστυνομίας.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης (28′ Τσούκαλος), Ασίγκμπα, Όμο, Κουκόλης, Καραγιάννης, Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος (56′ Τσαπρούνης), Πίτι (61′ Φράγκος), Βουό.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς (79′ Μπάλλας), Ναζλίδης (92′ Γιαννιτσάνης), Κριζμάν (88′ Mασούρας).

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: LAMIAREPORT

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ