ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΝΟ, ΣΗΜΑΙΕΣ, ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ που ενημερώνει ότι θα ενεργοποιήσει το κλειστό κύκλωμα καμερών και οι όποιοι παραβάτες θα οδηγούνται στο Α.Τ.

Στο παιχνίδι της Κυριακής 07/1 με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως και στα παιχνίδια με την ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Πανιώνιο και ΠΑΕ Παναθηναϊκό με απόφαση του ΔΣ της ΠΑΕ και προς αποφυγήν επιβολής προστίμων και προβοκάτσιας 

απαγορεύεται ρητώς η είσοδος στο AEL FC ARENA του οιουδήποτε μεγέθους και αναφοράς πανό, του οιουδήποτε αντικειμένου, ακόμη και της εισαγωγής πλαστικών ποτηριών καφέ, πλαστικών μπουκαλιών νερού ή οιουδήποτε άλλου ποτού και ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών, αφού το σύνολο των θέσεων στο γήπεδο καλύπτεται απο στέγαστρο, η εισαγωγή ομπρέλας.

Αυτονόητο είναι ότι προς αποφυγή προβοκάτσιας λόγω του κινδύνου τιμωρίας της έδρας απαγορεύεται η εισαγωγή και το άναμμα πυρσών, η εισαγωγή και ενεργοποίηση καπνογόνου, ακόμα και των φωτιστικών φωτοβολίδων.

Ο έλεγχος στις θύρες τόσο απο την εταιρεία security του κ. Νάνη αλλά και απο τους αστυνομικούς θα είναι ιδιαίτερα αυστηρός και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε οποιονδήποτε, οποιασδήποτε ηλικίας αποπειραθεί έστω να εισάγει τα ως άνω αντικείμενα στο γήπεδο.

Απο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και στα επόμενα παιχνίδια θα ενεργοποιηθεί πλήρως το σύστημα των καμερών κλειστού κυκλώματος και οποιοσδήποτε παραβάτης θα οδηγείται αμέσως στο αστυνομικό τμήμα, διότι είναι προφανές ότι έρχεται στο γήπεδο, όχι για να βοηθήσει την ομάδα μας να κατακτήσει την νίκη, αλλά για να προκαλέσει βλάβη και τιμωρία της έδρας στα επόμενα ντέρμπι με ΑΕΚ, Πανιώνιο και Παναθηναϊκό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ