ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Δ. ΣΒΕΡΩΝΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η γνωστή Λαρισαία δικηγόρος και πρώην βουλευτής της Χ.Α Δέσποινα Σβερώνη, όταν διαπίστωσε φθορές στο γραφείο της.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου προκάλεσαν φθορές στην πόρτα του γραφείου της με βαριοπούλες, ενώ έγραψαν και συνθήματα κατά της Χ.Α στους τοίχους της πολυκατοικίας όπου στεγάζονται τα γραφεία, αναλαμβάνοντας μάλιστα την ευθύνη με ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα “Indymedia”.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, που υπογράφουν αντιφασίστες/αντιφασίστριες από τον κάμπο, η επίθεση έγινε σε αντίποινα στον εμπρησμό κατάληψης στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, με την πρώην βουλευτή να δίνει δυναμικό παρών ταξιδεύοντας με λεωφορείο απόστρατων στρατιωτικών που ναυλώθηκε για το σκοπό αυτό από τη Λάρισα.

Στην ανάρτηση επισημαίνονται τα εξής:

«Την Κυριακή 21.01 τα φασιστοειδή που επισκέφτηκαν τη Θεσσαλονίκη έκαψαν ένα χώρο που στέγαζε τις σκέψεις και τις ιδέες μας. Στοχευμένα ως μια πρώτη απάντηση επιλέξαμε να επιτεθούμε στο διαμέρισμα της υποψήφιας βουλετή της χ.α. σβερώνης δέσποινας με βαριοπούλες και να γράψουμε με σπρέι συνθήματα στην πολυκατοικία. Αυτή ήταν μια πρώτη γεύση από αυτά που έπονται, υποσχόμαστε σε όλα τα εθνίκια, σε όλους τους φασίστες και σε όλα τα πατριωτικά σκουπίδια της πόλης μας αλλά και όλου του ελλαδικού χώρου πως οι καταλήψεις δεν θα μείνουν ανυπεράσπιστες, οι σύντροφοί μας δεν είναι μόνοι και οι ιδέες μας δεν θα καούν ποτέ. Το σημερινό ήταν μια μόνο γεύση, έρχονται και χειρότερα.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ LIBERTATIA»

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ