LIFE SKILLS – ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΖΩΗΣ: ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Εκπαιδευτικοί της ΔΔΕ Λάρισας και εκπαιδευτές των ΙΕΚ και ΕΠΑΣ συμμετείχαν στο επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε η ΔΔΕ Λάρισας δια των υπευθύνων του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων και του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού σε συνεργασία με το British Council Θεσσαλονίκης.

Το υλικό του σεμιναρίου έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να βελτιώσει την κατανόηση και τις γνώσεις των νέων για την κοινωνική καινοτομία και επιχειρηματικότητα ενώ παράλληλα αναπτύσσει τις βασικές δεξιότητες για τη μάθηση, τη ζωή, την εργασία και έχει εγκριθεί από το ΥΠΠΕΘ ύστερα από εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Στο διάλειμμα του σεμιναρίου οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με σπουδαστές και σπουδάστριες της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Λάρισας – τμήματος μαγειρικής τέχνης που στο πλαίσιο των μαθημάτων τους και της ανάπτυξης των δικών τους δεξιοτήτων προσέφεραν γλυκά και αλμυρά εδέσματα που οι ίδιοι είχαν παρασκευάσει.

Στην επιτυχία του σεμιναρίου συνέβαλαν:
– η εισηγήτρια κ. Ολυμπία Δάτση από το British Council Θεσσαλονίκης
-οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί
-η  Διευθύντρια της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Λάρισας κ. Αντωνίου Ευαγγελία και οι Υποδιευθυντές κ. Γουργιώτης Δημήτριος και κ. Βλάστος Αθανάσιος
-οι εκπαιδεύτριες κ. Κατσανίδου Σοφία και κ. Τσουβαλιά Καλλιόπη, οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες της μαγειρικής τέχνης της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Λάρισας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση
-ο Διευθυντής του 10ου Λυκείου Λάρισας κ. Δρογκούλας Αθανάσιος για τη φιλοξενία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ