ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΡΑ

Τελευταία μέρα των μεταγραφών (31/1/2018) «έσκασε» η μεταγραφή του διεθνή αμυντικού Β. Μόρα στη Λάρισα, με τα 11 χρόνια παρουσίας του στα ευρωπαϊκά γήπεδα να προσθέτουν κύρος στην ΑΕΛ, ωστόσο μόλις 20 μέρες αργότερα ο άνθρωπος που αποτελούσε «διακαή πόθο» του μεγαλομετόχου

βρέθηκε με μηδέν συμμετοχές εκτός ομάδας!

Και αν η περίπτωση Φυντάνη μάλλον πέρασε στα «ψιλά» με τους φιλάθλους να αισθάνονται δικαιωμένοι μετά τα ουκ ολίγα «γαλλικά» που ανταλλάχθηκαν στο διαδίκτυο, κάνοντας μάλιστα το γύρο της αθλητικής ειδησεογραφίας, δεν συνέβη το ίδιο με την περίπτωση Μόρα.

Ο σαφής παραγκωνισμός του παίκτη, που με το πρόσχημα του «ανέτοιμος» παρέμεινε ως 4η επιλογή του Ηλία Φυντάνη, αλλά και οι «ψίθυροι» περί κλίματος στα αποδυτήρια φαίνεται πως έφεραν τη ρήξη, ενώ άξιο απορίας παραμένει πως έγινε η επιλογή μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου για συμβόλαιο-έστω και μέχρι τέλους της σεζόν- σε «ανέτοιμο» ποδοσφαιριστή, λες και υπήρχε η χρονική… πολυτέλεια για την προετοιμασία του!

Διοίκηση και παίκτης προς το παρόν δεν προχώρησαν σε διευκρινιστικές δηλώσεις, με τον Αλέξη Κούγια να παίρνει πάνω του την απόφαση και το Β. Μόρα να σιωπά βλέποντας το «όνειρο» της επιστροφής να μετατρέπεται μέσα σε ένα 20ήμερο σε εφιάλτη.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ