ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΗ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας αποφάσισε να αναδείξει το σοβαρότατο πρόβλημα της πολιτικής των μη διορισμών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Πάγια θέση του κλάδου είναι η κάλυψη όλων των κενών, από μόνιμους καθηγητές. Επιβάλλεται να γνωστοποιήσουμε σε όλη την ελληνική κοινωνία τις καταστροφικές συνέπειες της πολιτικής

της απαγόρευσης διορισμών μονίμων εκπαιδευτικών, καθώς και τη χρόνια εκμετάλλευση των αναπληρωτών. Για το σκοπό αυτό αποφάσισε τα εξής :

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Μανδηλαρά 32), την Παρασκευή,  2 Μαρτίου 2018 και ώρα 14:00.

Συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018, στο Υπουργείο Παιδείας και ώρα 13:00, με αίτημα τους διορισμούς μονίμων εκπαιδευτικών, προκειμένου να καλυφθούν όλα τα κενά στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Το Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. κηρύσσει τρίωρες στάσεις εργασίας (11:00 έως 14:00 για τον πρωινό κύκλο και 14:00 έως 17:00 για τον απογευματινό και 18:00 έως 21:00 για τον εσπερινό κύκλο) και το  Δ.Σ της  Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας κηρύσσει τρίωρες στάσεις εργασίας, (08:00 έως 11:00 για  τον πρωινό κύκλο και  17:00 έως 20:00 για τον απογευματινό ), προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι (αναπληρωτές και μόνιμοι), για να συμμετέχουν. Τα έξοδα μετακίνησης θα καλυφθούν από την Ο.Λ.Μ.Ε..

Το Δ.Σ της Ο.Λ.Μ.Ε. θα κάνει παράσταση διαμαρτυρίας στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, απαιτώντας εδώ και τώρα μόνιμους διορισμούς για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Μόνιμοι Διορισμοί  Τώρα

Φτάνει πια η κοροϊδία

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com